Zvonoteca

# Din februarie tot încep lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public în municipiu. Într-o zi s-au întâlnit beneficiarii și constructorul să discute discuții, vorba aceea, în altă zi să măsoare lungimea stâlpilor, în altă zi să măsoare lățimea străzilor și tot așa, până la începutul acestei săptămâni. Cică de ieri au început „efectiv” lucrările. Cine nu crede, poa’ să urce în autobuzele electrice („ajunse” și alea în Zalău tot în luna februarie) și să dea o tură prin oraș. Cum, „care autobuze electrice”? Păi cele anunțate că vin în februarie! E adevărat, nu s-a specificat anul, dar asta e mai puțin important.

# Nici n-a trecut bine starea de urgență că unii zălăuani, segmentul miserupist sau needucat, șterge cu buretele orice măsură de protecție sau de bun-simț pandemic, căci, vorba aceea, gata cu păcătosul aista de Covid. În marile magazine nu prea se mai ține cont de limita de distanță, te trezești cu clientul următor că îți suflă în ceafă. Patronii au uitat să mai toarne clor pe preșurile de la intrare, nici dezinfectanții nu prea îi mai vezi, ce să mai discutăm: dacă Guvernul a anunțat că din 15 mai ne relaxăm, păi să începem încălzirea, nu-i așa? Culmea e că mulți ignoră sau chiar nu știu că dacă ieșim din strarea de urgență nu ieșim automat și din obligativitatea unor măsuri care să ne ferească, atât cât se poate, de boala asta nenorocită.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  stiti ce ma deranjeaza cel mai mult?
  vat tot timpul cum din bani publici, asa zisi „gospodari” pusi sa ne reprezinte, fac tot felul fe investitii, lucrari de o calitate proasta, indoielnica, dar la niste preturi de te doare mintea !! In general se fac investitii/lucrari proaste, de o caliatea slaba, dar foarte scumpe si conditii de garantie ioc ! se incheie niste ciontracte total defavorabile noua !
  dar tot aceiasi „gospodari” cand este vorba de averea lor, de afacerile lor , demonstreaza ca sunt adevarati afaceristi/ingineri !
  si imi pun intrebarea, de ce pentru ei se poate si pentru noi nu ? de ce isi bat joc de banul public? chiar sunt corupti toti? chiar sunt prosti, nesimtiti, excroci, hoti, etc?
  sau noi suntem prosti???!!!

Leave a Comment