Zvonoteca

# Îi bine să fii gospodar-şef peste întreg teritoriul? Îi bineeeee! Îi bine să ai salariu de nu-ţi încape în jeb? Îi bineeeee! Îi bine să stai cu maşina din dotare mai mult în localitatea natală decât la serviciu? Îi bineeeeee! Îi bine că noi, pălmaşii, platim toate astea? Pentru ei îi bineeee, pentru noi nu! Dar cui îi pasă? Are balta peşte!!!

# Cică zilele acestea sunt reduceri incredibile la rujuri. Alţii spun că în curând apare rujul pentru maşti. De sezon!

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Sa aiba grija cand face naveta cum face slalom pe bulevardul spart intr-o gramada de locuri.Astia pe cand termina ceva de asfaltat se apuca de spart

  2. Anonim

    toti primarii, directorii, sefii, care au posibilitatea sa puna mana pe o masina de institutie profita la maxim de ea. O folosesc in interes personal, ei si familia lor, reusesc sa-si alimenteze pe cardul institutiei si masinile personale, mai au si untelefon mobil de la institutie, si acesta folosit de toata lumea, inclusiv in afara tarii, in cencedii. Cum e sa te duci in excursie cu Duster de la stat/primarie, sau unii care au mai mult noro, mai au si cate o Skoda Superb. Asa de curiozitete, Fort Calin , administratorul politic al Zalaului, el ce masina de la primaria Zalau o foloseste in interes personal? Cum poate deconta la primarie tot consumul pe care il face? Dar reparatiiile?

  3. Anonim

    Solutia nu e alta decat maxim munca la negru si maxim evaziune fiscala .ca prea se lafaie in privilegii o gramada de bugetari pe contributiile noastre !!!!!!!

Leave a Comment