Zvonoteca

# Lipsa de educație și responsabilitate a unor sălăjeni devine criminală, în contextul pandemic fără precedent pe care îl traversăm. Cei șapte bobotani care au mințit, într-o inconștiență soră cu moartea, că vin din alt loc din Europa, ascunzând la vamă că vin din focarul European al coronaviruslui – nordul Italiei, s-au mințit pe ei înșiși în primul rând, autosabotându-se și punând în pericol pe membrii familiilor lor, dar și întreaga comunitate în care se întorceau. De la acest gest iresponsabil și până la o nenorocire, nu ar fi fost decât un pas pentru că mulți oameni din Bobota, în special vârstnicii și cei cu probleme mari de sănătate, s-ar fi îmbolnăvit pe loc din cauza acestor oameni pentru care nici dosarul penal ori vreo amendă nu sunt pe măsura faptei lor. Cei care au venit ori vin acasă, mai ales din aceste zone critice, trebuie să înțeleagă cât nu e prea târziu că astfel de minciuni pun în pericol iminent viața unor oameni nevinovați. Așa cum s-a întâmplat în statele europene afectate cumplit de acest virus, putem oricând, prin aceste fapte grave, să trimitem la groapă oameni care nu au nicio vină și care încă mai cred că cei care se întorc acasă nu și-au pierdut conștiința pe drum.

# A auzit și zvonărașul de la unul altul, că nu-i el chiar așa de original, cum că au apărut vacanțele la prețuri ieftine. Cică o stațiune la preț rezonabil, chiar lesne, e Pandemia Karantina. Cică se stă 14 zile și nu faci nimic, da nimic! Chiar te odihnești!

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Asta este.Iresponsabili.Da scumpul de Velea cum este?Aseara o tot dadea inainte ca berbecul,ca ai ce vin din zona galbena,merg acasa in izolare[hai sictir] si aia din zona rosie la carantina.Dejaba s-o tat chinuit aia din platou sa-i explice d-lui ministru ca-n cazul asta ,avizati fiind,toti tiganii vor declara ca vin din Olanda.Aheaba.Nu pricepea si basta.Ce-am facut Doamne sa ne pedepsesti atata?

 2. Anonim

  Evident, infectii din diaspora mint, de aceea trebuiau inchise granitele. Dezastrul de la Suceava este o isprava 100% liberala !

 3. Anonim

  Mai psd-istilor,astea, de care vorbiti voi,sunt alegatori vostri ,va imita, fac la fel ca voi,,smecheresc ,asa cum face psd-ul,pe urma când se genereaqza reactie in lant a prostiilor(smecheriilor) pe care le faceti, treaba incepe(sa puta) sa mearga prost, dau vina pe alti ca nu-si fac treaba.La Suceava s-a itamplat ca la Bobota unde smecherii vostrii s-au descurcat ca atata ii duce capul ca si pe voi, stiti voi care…si au umblat in stanga,in dreapta,ca e dreptul lor!!!

  1. Anonim

   Ma acuzi aiurea.Eu,ala de la 11.56 am votat de 30 de ani incoace numai cu PNL Insa prostia si incopetenta n-au culoare politica.Mon cher.

 4. Anonim

  Măi Magazin Sălajean. De ce nu dai amănunte, cum că respectivii, sunt țigani. Tocmai ca oamenii sa se ferească de ei, pentru a nu fi în pericol de infectare. Ce naiba vă tot feriți de adevăr?

Leave a Comment