Zvonoteca

# Degeaba s-au mărit impozitele pentru terenurile neîntreținute și au crescut amenzile pentru gunoiul abandonat ca din avion. Oricât s-ar agita municipalitatea, cel puțin în Zalău, e plin de exemple negative care fac viața grea vecinilor și dau locului un aspect urât. Exemple sunt destule, și în Brădet, Sărmaș sau Valea Miții. De exemplu, cum cobori pe strada Vânătorilor, la doi pași de drumul European, un teren viran (privit de sus, începe exact de lângă han) plin de gunoaie sub formă de grămezi. Cei care trec prin zonă, dar și cei care ies pe terasa cunoscutului restaurant și privesc în vecinătate, rămân cu această imagine dezolantă care oferă străzii un aspect neîngrijit. Poate că cei care dețin aceste terenuri se vor gândi să le mai și curețe din când în când, măcar de frica acestui impozit care, în aceste cazuri, a crescut cu 300 la sută.

# Atâta panică și agitație cu coronavirusul asta de or ajunge să moară oamenii mai repede de inimă. În orice caz comercianții, mai ales cei din domeniul farmaceutic, n-au mai avut așa prosperă perioadă de multă vreme. Stau oamenii la cozi să-și ia pilule, să le aibă în caz de nevoie. În ritmul asta nu mai există niciun risc ca medicamentele să expire pe rafturile farmaciilor. Se cumpără în draci orice, chiar orice. Să mai zică careva că românul nu-i precaut și nu gândește!

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. o

    Cobarati si mai jos pe str.Vanatorilor si veti vedea un teren intre case chisr la drumul asfaltat, pe care stau depozitate resturi rezultate din demolare, bucati mari de beton, etc. Oare chiar nu o avea stapan ?

  2. soso

    terenul de pe vanatorilor, de sub han, din cate se stie e al cetateanului model..Bunoi..care le vede si stie pe toate …numai pe ale lui nu….

Leave a Comment