Zvonoteca

# În zona sensului giratoriu, peste drum de Sala Sporturilor, nu puteai trece fără să te ții de nas, duminică, din cauza mirosului puternic de gaze naturale. Pe o suprafață de aproximativ 100 de metri, la baza blocurilor, țevile de gaz arată de parcă au fost montate acum 200 de ani. Ruginite, neîngrijite, cu vopseaua scorojită, astfel încât se explică poate acest miros suspect de mercaptan din zonă. N-ar fi rău ca cei responsabili să verifice puțin zona, dar mai ales să ia la verificat marile conducte de gaze ce străbat orașul, conducte care arată jalnic.

# Un monument de arhitectură urbană, inedit de altfel, a fost amplasat în buricul târgului fără aviz, tumna cu fața la clădirea pe care scrie că nime nu-i mai presus de lege. O singură doamnă, cu sânge-n venă, a avut curajul să iasă și să facă public acest aspect, că bărbații, autoritățile locale, s-au ascuns ca popândăii în viziună. Cam mică viziuna, dar mai este loc. ‘’Fă, Doino!”, vorba unui fost căpitan de govern, “te legi băncile din parc?’’. Atâta pot! Că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Duoamna Cocis are multă cultură, îngrijește și culturi feroase și neferoase. E membra PSD si vara lui Septimiu Sultanul din Simleu!

  1. Anonim

   esti pampalau !! si Acuma stie si mata ce a iesit din ea !! Doar atata ai reusit sa scoti din tine? Sa ataci pe cineva care , kulmea, si-a facut treaba ? Si de cei din primarie sa nu poti zice nimic? Esti un zero si felicitari doamnei, orice nume si orice neamuri o fi avand !
   Chestia cu pSD, o inghitim mai greu, dar in acest caz, se dovedeste ca in pSD mai exista si cate unul mai rasarit !! nu sunt toti chiar prosti si excroci ! dar exceptia, intareste regula 🙂

 2. sa ne zice UDMR ce este de fapt aceea lucrare: ornament/banca sau statuie ?

  dar ce scandal a fost in primarie, ce vanatoare de vrazitoare s-a pornit, pentru a afla cine a „ciripit” !!!! cand erau sefii de fata toti erau incruntati si nervosa, dar cum plecau, toti se distrau si comentau „intamplarea nefericita” ,care pana la urma se va ingropa, ca si alte probleme mult mai ghrave !
  doar ungurii raman cu „ornamentul” pus 🙂
  chiar, asa, ce zice uDMR de aceasta lucrare? este „ornament” sau statuie?

 3. Anonim

  cred ca UDMR are alta parere despre comunicatul primariei ! adica stauia lor frumoasa in ochii primariei este o „Piesa de mobilier urban” 🙂
  mor ungurii daca o muta Balajel in curte la Citadin sa poata sta angajatii la o tigara cu poetul ungur 🙂

Leave a Comment