Zvonotecă

# Zălăuanii care locuiesc în centrul municipiului sunt terorizați în fiecare sfârșit de săptămână de boxele de mii de wați care duduie de crapă pereții în una dintre discotecile de renume municipal, dar și de scandalurile care se întâmplă, cu precădere la orele dimineții, la ieșirea din cunoscuta instituție de cultură. Reclamații peste sesizări, nervi și suduieli, cu alte cuvinte autoritățile au fost implorate de locatarii din zonă să reducă măcar cu o oră programul de teroare decibelică, bine îmbibată în alcool, de la 4 la ora 3, așa cum este în orice oraș civilizat european (în unele orașe mari programul de dezmăț zgomotos fiind până la ora 1). S-a prezentat onor – comisia să măsoare cu atenție decibelii și să facă, vorba aceea, “umpic” de ordine, rezolvând situația pe loc. Cum? Simplu: programul a fost mărit cu generozitate, până la ora 6. Dacă-i bal, bal să fie! Adică, dragi zălăuani cârcotași, dacă tot nu puneți geană pe geană în fiecare weekend, măcar stați treji până la șase dimineața; acum… două ore în plus oricum nu mai contează. Hai, petrecere frumoasă tuturor și mai terminați cu reclamațiile astea, vedeți partea bună a vieții și dormiți mai puțin, c-om avea timp de somn într-o altă viață…

# Umblă vorba prin târg că o doamnă, cu sânge-n venă, cu freză de ministresă și toace de fotomodel, vrea să-și depună candidatura la șefia unuia dintre orașele minunatului Sălaj. Doamna, cunoscută ca foarte dotată, inclusiv intelectual, vrea. Doamna vrea, are voință, dar la capitolul putință stă cam rău. Partidul strâmbă din nas, cunoscut fiind misoginismul politic în bătrânele formațiuni politice sălăjene. Dacă e adevărat ce se aude la radio șant, doamna ar face mai multă treabă decât zece bărbați la un loc.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Anonim

  sa nu ziceti ca este vorba de bodega MILENIUM? ceea condusa de piticul JIMMY !!!!! omul care se lupata cu Jandarmeria, cu Politia Romana – Ordine publica, cu Politia Locala, pe care o tot acuza in presa de scandal, ca face jocurile cuiva !!! ceea care sa luda ca a fost „verificata” de inspectorii de la primarie , care au stability ca jimmy este un om de baza pt PSD si poate sa face ce vrea el si sa nu se teama de nimic, caci Ciunt ii apara spatele?
  imi place ca Jimmy este foarte activ pe facebuci, unde este un voinic aparte, care se lupta pentru imaginea partidului mama

 2. Jimmy !! Jimmy !! cine esti tu Jimmy ????

  asta este cel mai renumit „patron” de asa zis club de fite din oras !! adica un local in care toti scandalagii, bulangisti, drogatii, etc se aduna !! nu este o saptamana in care sa nu se lase cu scandal, de multe ori continuat in strada !!

 3. Anonim

  locatari sa faca plangere penala impotriva – „S-a prezentat onor – comisia să măsoare cu atenție decibelii și să facă, vorba aceea, “umpic” de ordine, rezolvând situația pe loc. Cum? Simplu: programul a fost mărit cu generozitate, până la ora 6. ”
  cine au fost cei din primarie in control si de a cui ordine au ascultat?

Leave a Comment