Zvonoteca

# Încercăm și prin intermediul acestei rubrici îndrăgite de sălăjeni, să facem un apel umanitar prin care putem salva un suflet aflat în iminent pericol de a cădea în depresie. Este vorba despre o donație pe care fiecare o poate face fără mari eforturi, cine dorește, cu cât dorește să contribuie. Cazul social este cel pe care l-am mai adus în atenția dumneavoastră, respectiv tânărul vânjos, sănătos, apt de muncă, dar care suferă de o afecțiune rară, gravă. Este vorba despre sindromul “nașterii cu mâinile în buzunare”, o boală căria oamenii de știință nu-i dau nici acum de cap. L-a căpătat imediat după naștere și de atunci mâinile i-au rămas tot așa, tot acolo, în buzunare. Facem acest apel pentru că umblă vorba că tânărul nostru, personaj notoriu în urbe, care cerșește de peste un deceniu pe unde apucă, ar dori să își schimbe mașina cu un model ceva mai nou și nepoluant, fiind, de altfel, foarte implicat şi în activităţi de protecţie a mediului. Așa că, dacă vă prisosesc 10, 50, 100 de lei poate, puteți face un pustiu de bine când ieşiţi din biserică, iar Domnul va vedea gestul vostru minunat îndreptat către cel aflat în mare nevoie.

# Cică doi reprezentanți de seamă ai urbei, o doamnă și un domn, au fost în Cehia să probeze autobuzele electrice. Că deh, fără probă sau testare cam nimic nu ajunge în spațiul public. Cât de pricepută o fi doamna la autobuze, nimeni nu știe. Poate și-a dat cu părerea la ultimul trend în tapiseria scaunelor. Sănătoși să fim și să vedem autobuzele la Zalău.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    daca ai amenda si pe cei care dau cersatorilor, poate asa ai desuraja acest obicei. Sau poate are Ciunt si ceilalti din primarioe o solutie mai buna? Sunt plini de idei !!

    iar legat de doamna cu autobuzul, poate e mai „buna” decat domnul, cel putin la alte domenii 🙂

Leave a Comment