Zvonoteca

# Au trecut și Sărbătorile, ospețele și frenezia petrecerilor, dar municipiul nostru luminează festiv pe mai departe. Pe lângă faptul că vederea steluțelor și a bradului de Crăciun plin de luminițe în buricul Zalăului îți adâncește starea de deprimare post-Sărbători, aceste instalații, toate câte sunt răstignite pe întinsul orașului, sunt energofage și ne papă și puținii bani pe care îi mai avem. Firește, încă nu am ajuns în situația avută anul trecut, când înfrunziseră copacii iar noi aveam încă pe stâlpi țurțurii și steluțele electrice, dar le reamintim celor responsabili că a sosit timpul să se urce pe scară și să dea jos toate instalațiile de iluminat festiv din municipiu.

# Același medicament, același producător, prețuri diferite. Adicătelea chiar așa mare adaos își pun unii, de sută la sută? Ăsta da bussines! N-ai cum să nu faci profit, dar nici mult n-are cum să-ți meargă! Totuși de la 21 la 46 de lei, orice leafă ai avea ce-I mult e mult. N-ar strica să fie impuse prețuri maximale la medicamente, așa ca la țigări!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Hai nu tot exagerati atata! Abia a trecut Sf. Ion, copiii sunt inca in vacanta de Craciun… si la Cj merg pana tarziu in ianuarie instalatiile de sarbatori, nu carcotiti asa din orice acum!

Leave a Comment