La Spitalul Județean de Urgență Zalău, șase aspiranți pentru trei funcții de director

La Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău s-a finalizat, la începutul acestei săptămâni, procedura de preluare a dosarelor pentru participare la concurs pentru trei posturi de director. Este vorba despre posturile de: director îngrijiri, director medical și director financiar-contabil, care au fost scoase la concurs la finalul anului trecut.

Pentru postul de director îngrijiri la cea mai mare unitate spitalicească din județ, remunerat lunar cu suma de 9.077 de lei brut lunar, la care se adaugă sporuri plus indemnizația pentru hrană, și-au depus dosarul trei candidați: Adriana Buze, Ramona Marincaș și Laura Păcurar. Concursul va consta în: proba scrisă – 15 ianuarie 2020 – ora 10, susținerea proiectului de specialitate care va avea loc în 16 ianuarie 2020, ora 9, respectiv interviul de selecție – 16 ianuarie 2020 ora 11. De precizat este faptul că funcția de director îngrijiri la SJU Zalău este asigurată în prezent prin interimat de asistentul Laura Păcurar – unul dintre cei trei candidați. De asemenea, pentru postul de director medical s-a înscris la concurs un singur candidat: medicul pediatru Eva Lapoș. Aceasta asigură de altfel și interimatul acestei funcții. Proba scrisă se va desfășura în 13 ianuarie 2020, ora 10, susținerea proiectului de specialitate – 14 ianuarie 2020, ora 9 și interviul de selecție 14 ianuarie 2020, ora 11. Remunerația directorului medical, conform datelor privind transparența veniturilor salariale publicate la finalul lunii septembrie a fost de 17.082 de lei brut. Remunerația precizată include salariul de bază și indemnizația pentru hrană.

Doi candidați pentru postul de director financiar-contabil

La concursul pentru postul de director financiar-contabil la cea mai mare unitate spitalicească din județ și-au depus dosarele doi candidați. Este vorba despre economiștii Elisabeta Ionescu și Carmen Claudia Cristescu. Prima probă a concursului pentru funcția precizată a avut loc joi – 9 ianuarie, urmând ca vineri – 10 ianuarie, candidații să participe la o nouă probă. De precizat este faptul că, postul de director financiar-contabil remunerat cu 11.477 de lei brut lunar, la care se adaugă indemnizația de hrană, a fost asigurat de economistul Elisabeta Ionescu a cărui mandat de trei ani a expirat la începutul anului 2020.

One Thought to “La Spitalul Județean de Urgență Zalău, șase aspiranți pentru trei funcții de director”

  1. Anonim

    Fiecare spital cu mafia lui.

Leave a Comment