Zvonoteca

# Trăgeau mai zilele trecute braconierii după polițiști, mai ceva ca-n vestul sălbatic. Culmea că pistolarul era fost polițist, deci într-un fel era în familie. Și ca să fie tacâmul complet, un alt polițist sună fostul polițist că îl caută polițiștii. Ca în filmele cu proști. Mamă, mamă ce șerpărie e pe-acolo!

# Zălăuanii care locuiesc la case și mai au prin curte, ca tot omul, un copac, o frunză, un metru pătrat de iarbă, le mulțumesc consilierilor locali municipali, invizibili timp de aproape 4 ani, pentru implicarea lor în adevăratele probleme ale comunității. Probleme între care se regăsește și cea a deșeurilor vegetale. Oamenii sunt nevoiți în continuare, pentru nepăsarea și totala lipsă de implicare a statuilor din CL, să se strecoare noaptea ca hoții prin pădure, pe la tomberoanele de la blocuri sau pe unde mai apucă, să lase sacii cu frunze, crengile provenite de la toaletarea coacilor și tot ceea ce înseamnă deșeu vegetal. Și aceasta pentru că nu s-a vrut și nu s-a reușit un lucru de stringentă necesitate pentru cetățeni, înființarea unui centru de colectare a deșeurilor vegetale, chiar și contra cost, acolo unde oamenii să-și ducă în condiții de legalitate iarba cosită, crengile, resturile de plante, frunzele etc. Investițiile importante au fost fântânile arteziene și câteva pavaje, numai bune de luat ochii electoratului. În rest, adevăratele probleme cu care oamenii se confruntă, nu și-au găsit nici acum rezolvare.

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. aici carcotasule nu ai nimerit deloc !! domnia si prostia trebuiesc platite ! stai la casa, atunci sa platesti pentru toate deseurile pe care le produci !!

  palarii ! contra cost, poti silicita la firmele de curetenie sa vina sa-ti ridice si resturile vegetale !! DAR TREBUIE PLATIT !! si la peste 99% dintre cei cu casa, le este mult mai usor sa duca toate resturile la tomberoanle de la blocuri !!! si unii dintre ei, mai au si nesimtirea de a le umple la refuz, mai ales ope cele subterane !!
  de ce nu isi pun resturile in pubelele lor? caci au platit pentru ele si nimeni nu se uita ce au in ele !!
  dar la casa ai dreptul de a plati o pubela mica, si sa mai pui pe langa ea inca 10-20 de saci menajeri de 45-6-120 de litri cu tot felul de deseuri de pe langa casa !!!
  daca ar plati suplimentar, nimeni nu comenteaza, doar ei !! resturile/gunoaile/deseurile se platesc la metru cub !!
  daca ai inca 1-2-5 pubele cu deseruir vegetakle, atunci sa mergi la firma si sa faci abonament pentru cate pubele ai umplut cu gunoaie !
  nu este normal, ca o familie la bloc din 4 membri sa plateasca mai mult decat aceasi familie la casa !!
  si nesimtitul/bogatanul de la casa sa vina si sa-si arunce mizeria la mine la bloc !!
  in ultima instant le scoti in fata portii ” cu tececomanda” si astepti sa cina cei de la Citadin sau ADP sa le duca, si poate, sa speram, ca o sa si primesti o amenda, in loc de taxa de gunaoi !! 🙂

 2. Anonim

  bravo tati ai perfecta dreptate!

  1. Anonim

   Se vede ca habar n aveti despre ce vorbiti dar comentati. Poate ca sunteti vreunul dintre consilierii locali care propun si voteaza doar ce vor ei. CENTRU DE COLECTARE CONTRA COST. Nu intelegeti ceea ce cititi? Asta se cheama.analfabetism functional. In toate tarile civilizate/ orasele, exista astfel de centre. Ce pubele visezi omule? Unde sa bagi crengi de copaci in pubela de gunoi? Prostie fara margini si rautate…de aia nu ne mai dezvoltam. In plus, nu toti care stau la case sunt bogatani. Dobitocilor.

 3. Cosmin

  Domnu de la 11:46 , la casa ai o pubela mica, pe care o ridica pe unele strazi odata pe saptamana, pe cand tu la bloc arunci cat vrei si cand vrei.In plus de asta iti curata Citadin iarba din fata blocului, tot aia iti matura si zapada…Si citadin este platit din banii de impozite, care le platesc si cei care stau la casa…

Leave a Comment