Zvonoteca

# O tovarășă directoare soție de parlamentar trădător de meserie, sună la redacție să ne urecheze că am scris un articol ce nu-i convine. Ceva cu un concurs de angajare. Probabil stricăm mercurialul domnului, binecunoscut pe piața sălăjeană. Tanti dragă, știm că ești stresată, dar ceasul bate repede. Tic, tac, tic, tac!

# Continuă lacrimile unor directori de deconcentarte, punerile în genunchi și promisiunea că nu mai fac. Ce naiba, n-aveți pic de mândrie? Ăsta e exemplul ce îl dați angajaților? Și, bineînțeles, nimeni nu mai lucrează prin instituții. Toată lumea se întreabă și șușotește: pleacă sau nu șeful/șefa? Oare cine vine în loc?

6 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Normal ca nu-i convine daca nu s-a precizat si taxa. Tic tac, tic tac

 2. Anonim

  de 30 de ani, tot se schimba si nimic bun nu iese din sta !
  fara o lege care sa traga la raspundere angajatii si mai ales sefii pentru activitatea si mai ales, pentru lipsa activitatii,

 3. Anonim

  Codurile deontologice stabilesc că jurnalistul va reproduce citatele cu acuratete, iar în cazul citării parțiale, jurnalistul este obligat să nu denatureze mesajul persoanei citate. Asta înseamnă că jurnalistul are datoria de a relata adevărul, așa cum este, și indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa.

 4. Anonim

  Nenea draga, recunosc ca sunt foarte stresata! Sincer, te las pe tine deoarece stiu ca-ti doresti, tovaras drag! Eu ma descurc foarte bine oriunde! Chiar as vrea sa te vad pe tine, viteazule! Eu nu stiu nici cand e tic, nici cand e tac deoarece, dupa cum afirmi ceasul e la tine, Atotstiutorule, dar ceea ce stiu sigur este faptul ca viata o sa-mi ofere sansa sa ,, te urechez” desi n-o s-o fac deoarece ,, anonimii” nu au contat si nu vor conta vreodata! Avand in vedere ca esti un ,,pruncut rau”, lipsit de minte si caracter iti doresc multa lumina, fericire si multa, multa iubire deoarece e vizibil ca n-ai prea avut parte de asemenea binecuvantari!!Si daca tot sunt la capitolul constatari iti mai spun ca la Magazin Salajan exista, cred, 2 Pinocchio unul mai ipocrit ca celalalt.Un ziarist atat de insemnat, valoros si profesionist cum te crezi se ascunde sub anonimat?!?

  Respect pentru faptul ca ati facut publicitatea gratuita, stiu ca stati prost la capitolul incasari si sigur nu-s cititorii vinovati si ar fi bine ca pe viitor sa informati corect publicul, sa preluati anunturile in intregime asa cum sunt publicate si nu dupa suma pe care v-ar placea s-o incasati! Sunteti penibili prin felul in care faceti presa! Aveti un ,, patron,, care fuge de adevar si care e ofticat ca nu-i ,,bag in buzunar,, bani necuveniti! Ar fi bine sa va uitati in ograda voastra si sa munciti nu ,, sa cersiti,, bani publici!Iar conducatorii de institutii care accepta sa fie ,, ridicati in slavi” pe bani publici de catre ,,presa,, clar ar trebui sa plece cat mai repede din sistemul public!

  1. Anonim

   Dar ce este neadevarat sau trunchiat in acest anunt, ca nu inteleg?

 5. Anonim

  O sa înțelegi intr-o zi!Dumnezeu are grija de toți și toate!

Leave a Comment