Zvonoteca

# De cum se lasă seara în Zalău, începe orbecăitul. Și al șoferilor, și al pietonilor. Dacă ajungi pe o stradă mai lăturalnică, apoi musai să ai la tine o lanternă. Pe unicul și minunatul nostru bulevard, plin de becuri arse, multe deasupra trecerilor de pietoni. Am înțeles că se schimbă curând stâlpii în oraș, dar până atunci e așa greu să se schimbe niște becuri? Eu cred că trebuie doar bunăvoință.

# Au trecut alegerile, s-au terminat cu minciunile, unii râd, alții plâng. Sperăm că au trecut și încrâncenările, ambițiile prostești și dezimformările. Poate se apucă și politicienii de treabă, deși nu prea sunt obișnuiți cu activitatea asta. Speranța moare ultima!

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Speranta moare ultima , dar moare si ea ??!!!

 2. Anonim

  sa moara toti PSD care ne-au consus pana acuma !
  si duopa ei sa moara toti politicienii care ne-au consud acuam !!
  atunci poate am avea o sansa la mai bine !!

 3. pt carcotsa

  era un articol in care unul de la casa, cu curte, se plangea ca nu are unde arunca deseurile lui, mai ales cele vegetale !
  no uite ca unul din asta, un mare BOU, ca altfel nu ii pot zice, a reusit sa umple toate tomberoanele subtereane de la blocul lui Balajel cu resturi vegetale !! Frunze, iarba, crengi, flori, vrejuri de la rosii si alte balarii ce o avut el prin gradina !!
  deci pt asemenea specimen de oameni, sau boi, ar trebui instituitta o noua TAXA !!!
  nu de putine ori vezi pe cate unul ca vine cu roaba plina de mizerii, gunoaie sau cu remorca si goleste tot continutul in tomberoanele subterane !! cica politia locala nu ii poate sanctiona, numai daca lasa gunoiul langa tomberoane !! si sa-l vezi pe nesimtit cum se chinuia sa arunce in tomberonul subteran

Leave a Comment