Prefectul Florin Florian a demisionat

Prefectul judetului Sălaj, Florin Florian, și-a înaintat demisia la începutul acestei săptămâni. Informația a fost confirmată de  departamentul de comunicare al instituției. Demisia își va produce efectul după emiterea unei Hotărâri de guvern și publicarea acesteia în Monitorul Oficial. Mai precis, este vorba despre solicitarea prefectului Florin Florian de revocare a detașării, acesta fiind detașat de la Inspectoratul de Stat în Construcții Sălaj în martie 2017, instituție în care deținea, la data numirii în funcția de prefect, funcția de inspector șef. Actualul premier, Ludovic Orban, declarase încă din ultima zi a campaniei electorale pentru turul II, că prefecții și subprefecții numiți în timpul guvernării PSD vor fi schimbați imediat după alegeri. Florin Florian va susține în cursul zilei de astăzi o conferință de presă la sediul Instituției prefectului Sălaj unde va oferi mai multe amănunte.

6 Thoughts to “Prefectul Florin Florian a demisionat”

 1. Anonim

  pagubă-n ciuperci

 2. Anonim

  Forate bine, cumunist nenorocit! Securistu marc nu-si da demisia? A distrus Salajul, a blocat investitii de marimea Tenaris, nu a primit mita, cu gasca de hoti pensionari de la Armatura!—— Au plecat investitorii in alte judete precum Alba, in Sebes!

 3. Anonim

  UN AGRAMAT, EXACT CA DANCILA. ASTA TREBUIE SA DISPARA DIN VIATA PUBLICA. DUCE TOATE INSTITUTIILE DE RAPA.

 4. Anonim

  a lucrat in privat omul ! a reusit sa fure de la o firm private CONSINIT pana a bagat-o in falimet !!

 5. Anonim

  Stiati ca : Pt ca Tramsurbis sa poata functiona fiecare cetatean major al Zalaului plateste anual 70 de lei

 6. Anonim

  Asta a avut noroc cu socrul lui pensionar bijnitar valutist si cu nevasta de la DVVSA cu salar de 1000 lei in 2010 si 7000 in 2019

Leave a Comment