Zvonoteca

# Nici n-a trecut bine frenezia cu “Marea Deschidere” (era sa scriem “dezbatere”) a magazinelor din noul centru comercial zălăuan, că – hop – au apărut și problemele. Alea, pe rit vechi, devenite obicei în magazinele mai mici ale acelorași branduri, existente în centru. Un zvonăraș cam iritat după voce, ne-a contactat la redacție și s-a plâns că la ăia care(cam)fură se cam țin de prostii, să vezi și să nu crezi: unui-i prețul la raft, altu-i la casă. O, păi domnule dragă, vino și dumneata cu noutăți, ceva inedit, nu cu vești de-astea expirate cu care deja i-am exasperat zilnic pe cititori. Cum? E vorba de magazinul ăla mare, nou? Păi și responsabilul ce-o zâs? Mno, o zâs că n-o fo’ timp ca să șcimbe prețurile astea, să le coreleze, știți cum zic, casa cu raftu, bată-le cucu’.

# Nota 4 la estetică și nota 2 la viziune. Țâșnitorile de pe bulevard, realizate cu peste 61.000 de euro din banii contribuabililor au intrat în conservare până la primăvară. Au fost acoperite cu tablă. Faină ideea! Nu știm de unde a fost preluată, dar încă de astea rar ți-e dat să vezi în lumea civilizată. La țară mai merge, că doar la țară înfloresc toți pomii și de la țară vin și domnii.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Da, am văzut un tocător Bosch cu prețul pieței în jurul a 150 lei, „redus” de Black Friday de un mare mare magazin de la Value Center Zalău la 190 lei. Cumpărați, fraieri!

  2. Anonim

    Ne-am tot plans de preturile de la kaufland , minune…………., uita ca si la vestitul Carrefour aceeasi poveste, un pret la raft si alt pret la casa, si bonus si aici pungulitele de la fructe se platesc cu aceeasi 10 bani,
    poate ma lamureste cineva cum salvam natura de plastic cu acei 10 bani??, ae arunca la fel pungulitele………

Leave a Comment