Zvonoteca

# Un subiect de actualitate pentru redacția noastră, evident și pentru cititorii noștri, mai deștepți decât ai lor rămâne pe mai departe lipsa șoselei de centură – tronsonul doi. Chiar dacă am rămas singura publicație din Sălaj care mai scrie despre asta, mergem înainte și vă promitem că nu ne lăsăm până nu-i facem de râs pe toți cei care, cu promisiuni deșarte și vorbe goale, au dus de nas zălăuanii timp de ani în șir, cu acest proiect. În special pe miticii care împrăștiau damfuri de parfum fin și rânjeau fasolea pe la conferințe de presă, aduși de autoritățile sălăjene care se făceau preș în fața lor de fiecare dată. Zvonărașul a mai auzit una bună, zilele astea, venită fix de la București, via aeroportul Cluj, de la una persoană de pe plaiuri sălăjene, bine înfiptă prin viața politică a Capitalei. – Nu sunt bani, ăsta e motivul. S-or gătat banii înaintea promisiunilor îndeplinite. – Cum adică, nu sunt bani?, a întrebat zvonărașul, lovit de uimire. – Așa bine. Promisiunile au curs, v-au dus cu zăhărelu’… oarecum, așa încât s-au trezit că acum nu mai au bani și pentru amărâta voastră de centură!, a șușotit călătorul. Prin urmare, chiar dacă informația nu este oficială (pentru că nimeni nu ți-ar da, dintre cei implicați, o astfel de informație cu titlu oficial), lucrurile se cam leagă pentru că noi, cei de aici, respectiv autoritățile, am făcut tot ceea ce trebuia făcut, ba mai mult decât atât. Astfel încât cel puțin în acest moment, în afară de acest motiv ce dă de gândit, altul plauzibil pentru care centura noastră amărâtă nu mai apare în veci pe SEAP, nu prea există!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  nu e nimic nou.
  tara traieste pe imprumuturi interne si externe.
  nu mai sunt bani de pensii, de salarii si cel mai usor este sa tai de la investitii.
  oricum, Fort Calin stia de mult, ca nu o sa fie nimic de centura in anii astia, la Bucuresti s-a spus destul de clar ca Zalau nu este o prioritate. totul a fost un spectacol pentru prostii de votanti.
  dar totusi ca si ziaristi nu ar strica sa vedeti si cum a fost REALIZATA si prima parte din centura Zalaului, nu de alta, dar sa stiti ce sa verificati, investiga cand incep lucrarile la ceea de-a doua parte din centura
  cine si cum au castigal licitatiile, cine au fost SUBCONTRACTORII si poate aflati si frumusetea de poveste unde s-au dus o buna parte din bani (p.s. mai este aceea placa la sensul giratoriu cu firma care a realizat o parte din lucrari? TRANSBAUBITUM etc, a fratilor Sabou (astia au fost la vedere), cu lotul lor de firme, cei care au sifonat si banii europeni primiti de la UE si toata lumea s-a facut ca ploua, caci nimeni nu avea curajul sa bage bota in cuibul de viespi)
  povestea se vrea cu repetitie, dar acuma nu ca le este frica de DNA, acuma NU AU BANI CE SA MAI FUREEE !!!
  este penibilul penibilului 🙂 sa fi hot, sa poti fura si sa nu mai ai ce !!!! 🙂 🙂 🙂
  no aici au ajuns PSDisti !! se mananca intre ei caci foamea de bani te turbeaza !!

Leave a Comment