Sălăjean trimis în închisoare pentru că a condus un autoturism neînmatriculat

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii din cadrul postului de poliție Meseșenii de Jos, au pus în aplicare, marți, 1 octombrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, la aceeași dată, pe numele unui tânăr de 24 de ani, din comuna Meseșenii de Jos. Acesta are de executat o pedeapsă de 180 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat. Fapta a fost comisă în luna octombrie 2017, în comuna Meseșenii de Jos. Cel în cauză a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Sălăjean trimis în închisoare pentru că a condus un autoturism neînmatriculat”

 1. Andrei

  Bă fraților informați-va mai riguros când scrieți . Nici un judecător din Romania nu o sa dea nimănui pedeapsa cu executare doar pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat ! Decât dacă nu este prima oară sau cel in cauza mai are o pedeapsa cu suspendare ! Nu mai dezinformați !

  1. Anonim

   Nu deziformeaza nimeni, nu te mai agita. Da, este pedeapsa cu puscarie dupa o amenda penala neachitata. Pt conducere fara permis si bautura la volan se condamna DIRECT cu executare. Hai ca esti culmea, imediat le si iei apararea acestir nenorociti care baga oamenii in groapa si nenorocesc familii!! Problema e una singira, sunt prea usoare pedepsele!!!!

 2. Anonim

  si de ce sa nu-I dea?
  sa asteptam sa mai faca odata si poate acuma omoarape cineva?
  pedepsele trebuie sa fie destul de aspre cat sa DESCURAJEJE asemenea fapte

Leave a Comment