Zvonotecă

# Un municipiu din țară va achiziționa, pentru creșterea vizibilității în trafic, peste 2.000 de lămpi solare. Economice, eficiente, cu aspect foarte plăcut. Nu e singurul caz, tot mai multe orașe făcând această investiție deloc costisitoare, care nu doar că oferă confort și siguranță cetățenilor, ci poate salva vieți. O astfel de lampă costă între 55-70 de lei. Ce ziceți, domnilor consilieri locali, propunem și noi pentru întunericitul Zalău, o astfel de investiție? Treceri de pietoni în beznă, adevărate capcane de moarte, străzi pe care îți bagi degetele în ochi – raiul tâlharilor și golanilor (tot mai mulți!). Pentru că, nu-i așa, pe întuneric, mai mult rele decât bune sunt posibile. Temă pentru acasă, atât pentru edili cât și pentru ci care decid încotro se duc banii zălăuanilor sau cei de la București.

# Pe o cunoscută pagină de socializare, electoratul laudă şi premăreşte pe cei, mai precis pe cel, care au reuşit să asfalteze câteva drumuri de prin prăfuitul Zalău. Cităm din laudele electoratului: ”Bunul Dumnezeu să vă de-a multă sănătate şi putere de muncă să puteți realiza ce va-ți propus pentru oraşul nostru!”, ”strada X arata întradevar asa cum ne-o doream!”, ”Bravo!! Dar cum rămâne cu d-va 2 ? Ca a-ți luat trotuarul din zona bl. P-27”. Exemplele ar putea continua, dar ne oprim aici. Nu cerem mult, că de unde nu-i… nici divinitatea nu cere. Ce ”zice-ţi” , se vede… stângăcia unui anumit segment al electoratului? Destul de jenant, mai ales când, în calitate de lăudător, eşti angajat la stat. Cică acolo, prima condiţie pentru a ocupa un loc este cunoaşterea limbii române, scris şi citit. Așa e! Altă antrebare?

Alte articole

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    parca saptamana trecuta Balajel se lauda ca a mai demolat 14 garaje sa faca loc la „aer”
    dar tot asa, alti il laudau pe Balajel ca a reusit cumva , ca la el la bloc sa fie totul asfaltat si fara sa demoleze nci un garaj, inclusive a lui

Leave a Comment