Zvonoteca

# Nici lucrările nu-s de calitate, dar nici cu respectul zălăuanilor (aripa “ciobănească”) față de investițiile făcute din banii noștri, nu stăm foarte bine. A trecut un singur an de când pe porțiunea de bulevard din dreptul magazinului “Silvania”, pe ambele părți, a fost reabilitat trotuarul și au fost așezate câteva elemente decorative noi – ghivece sau jardinière de dimensiuni mari, placate cu granit. În stația Silvania, deja lucrurile arată tragic. Multe dintre plăcile din granit de culoare crem, sunt deja… cioburi, atât în dreptul brazilor cât și pe alte spații. Plăcile zac sparte pe caldarâm și nimeni nu pare deranjat de situația asta. Sigur, dacă ar fi fost puse cu cap și simț de răspundere, nu s-ar fi ajuns la această situație însă atunci când lipim plăci de granit cu aracet, sigur că nu e niciun mister în faptul că ele cedează sub presiunea primului pas sau… șut. Păcat de bani, păcat de investiții, păcat de faptul că nu avem lucrări de calitate, dar nici oameni care să aibă grijă de acest oraș și de investițiile care se fac tot în folosul lor.

# Zalăul ăsta, ca de altfel și celelalte orașe din județ, e plin de țigani și cerșetori. Observi cel mai bine treaba asta doar dacă ieși și vezi ce se întâmplă în alte orașe din România. Nu trebuie neapărat să ne comparăm cu orașe din alte țări, că n-avem cu ce. Vai de mama noastră! Aici ne-au adus alegerile pe care le-am făcut în anii de după revoluție. Am devenit enclava comniștilor, ciorditorilor și-a profitorilor. Ultimul stinge lumina.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    lucrari scumpe si de proasta calitate !
    e plin orasul de ele ! numai daca ne uitam la cele executate de citadin si iti dai seama ca NU AI CU CINE !!!
    la citadin lipseste cu desavarsire RASPUNDEREA ! ii vezi pe saraci muncitori cum executa lucrari in ciuda piulii ! si nimeni nu ii supravegheaza !!! nu vzi un masitru, un sef de lucrari, un inginer, un DIRIGINTE DE SANTIER !!!!
    vin muncitorii, pun bordure, a doua zi le scot si le pun pe alt aliniament si daca mai vine alt sef mai mare , le mai scot odata si le reaseza in alta pozitie !!!

Leave a Comment