Zvonoteca

# Camerele de luat vederi amplasate de-a lungul și de-a latul municipiului, ori sunt doar sub formă de carcase, ori sunt scoase permanent din priză. Altfel nimeni nu își poate explica cum de în Brădet, ca și în alte cartiere, cetățenii aruncă gunoiul fie direct în parcul de joacă, acolo unde lângă coșulețele de gunoi stradal sunt, zilnic, saci de gunoi menajer, fie își aduc cu tupeu, sacii cu bolovani și ciment spart, care zac, de o săptămână, lângă centrul de colectare a gunoiului de lângă blocurile N6- N7.
Cei care își bat joc de noi, cei care încercăm să facem în așa fel încât să trăim într-un oraș curat, atât cât poate fi numit Zalăul astfel, ori au prea mulți bani în conturi, astfle încât să-și permită să plătească amenzile uriașe pe acest segment, ori cred, în continuare, că lucrătorii de la societatea de salubritate sunt obligați să le ridice și să le care în spinare, sacii de zeci de kilograme cu materiale reziduale de construcții abandonate la ceas de noapte sub balcoanele locatarilor nevinovați. Este inutil să vă spunem cum arată, de peste o săptămână, intrarea în parcul-loc de joacă de pe Avram Iancu, mergeți și vedeți dacă nu credeți. Ne referim și la autorități, care se laudă cu investiții de sute de mii de lei în camerele de luat vederi menite să-i imortalizeze pe cei care batjocoresc municipiul și îl transformă înntr-o adevărată perfierie de… șatră.

# Se aude prin târg cum că cei care ne conduce ar pune de-o statuie. Şi nu orice statuie, ci una care să-l întruchipeze pe Mihai Viteazu’. Wowwww!!!Ideea e lăudabilă şi sună bine. Când a fi gata şi când om merge la tăiat de pamblici, numa cucu ştie. Până atunci aştepăm zona de picnic să ne facem un mic sau un grătar că tot vine 1 Mai.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    avem monumental de la Guruslau, acolo trebuie investit !! in Zalau numai lipsa statuilor nu se simte !

Leave a Comment