Zvonoteca

# Ziua 20. Cablul rupt, de pe strada Nicolae Titulescu, resistă. Lung de vreo 15 metri, șerpuiește pe mai departe pe trotuar, iar trecătorii și locuitorii de pe stradă așteaptă echipele în grija cărora sunt rețelele de tv și internet din zonă, să îl ridice. Din ultimele informații, și cei din Primărie așteaptă, și cei de la Poliția Locală, că doar avem răbdare. Așteptăm și noi, poate-poate vine, totuși, cineva, și ne scapă de el. #rezist

# Dacă ai nenorocul să fi implicat într-un accident de circulație, șansele să dai peste un șofer care nu și-a plătit polița obligatorie RCA – ca să-ți poți acoperi paguba produsă (normal, dacă-i din vina lui) – sunt de unu la patru. Tradus, statisticile spun că cel puțin 25 la sută dintre șoferii care circulă pe drumurile noastre au “uitat” sau nu vor să își plătească polița respectivă. Este o situație care nu ar trebui să ne îngrijoreze doar pe noi, cei care mai avem un dram de conștiință civică și ne asigurăm conform legilor, ci și pe polițiștii care stau mai nou doar la mica ciupeală, în loc să facă razii pentru a-i depista pe șoferii rău intenționați.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ROVINIETA ar trebui eliminate si dublate impozitele !!!
  iar RCA sa fie obligatory la toate masinile inmatriulate, cum se intampa in toata Europa !!!
  exista inZalau un system video cu radare fixe care pot identifica orice masina si sa o si verifice daca are RCA, ROvinieta, impozite l;a zi, ITP, etc
  de ce nu ne folosim de tehnologie ????

 2. Anonim

  Politia Romana REFUZA dupa 4 ani de la receptia Sistemului de monitorizare a traficului in Zalau , sa se foloseasca de el !!!
  politisti nu sunt deacord ca un calculator sa de amenzi la toata lumea si ei sa nu mnai aiba nici un cuvant de spus, sa nu mai poata ciupi nimic, sa nu mai poata „ierta” pe cine doresc ei sau sefii lor !!!!!

Leave a Comment