Zvonoteca

# Să n-ai tu, persoană publică, simţul ridicolului şi să te postezi fie cum pe facebuce? Ba-n chiloţi, ba-n maoiu şi budigăi. Să arăţi aşa lumii întregi: ce bei, ce papi, ce digeri sau cât îţi sunt de umflate buzele? E clar că nu ai mulţi neuroni şi faci risipă şi la ăia pe care-i mai ai. Recomandăm celor care se plitisesc în timpul serviciului să citească codul bunelor maniere. Dacă nu se descurcă on-line, pot trage o fugă pân’ la bibliotecă, chiar şi în timpul serviciului să împrumute cărţi de specialitate. Mulţi ghiolbani în funcţii au nevoie! Baiu-i că nu se simt şi-i contaminează pe cei din subordine.

# Sărăcie lucie în oraşul de la poalele Meseşului. Gropi, tină şi piscoşag. Nu tre’ să iei oraşu la pas, e destul să urci dealu’ Clujului şi să dai un ochi în stânga şi-n dreapta. Dacă te uiţi în lături riscu-i mare, să dai în gropile care împânzesc trotuatele.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    dute bai in Satdion si vezi ce fain si-a facut vicele in spatele blocului. A fost in stare chiar sa NU – si demoleze propriul garaj, desi in plnul de urbanism al Zalaului se vorbeste doar de demolarea garajelor de pe domeniul public !!

Leave a Comment