Zvonoteca

# Nu mai scăpăm de pirandele agresive și tupeiste care au împânzit Zalăul, odată cu creșterea ușoară a temperaturilor. Se țin scai de tine, insistă, te ating, te trag de haine, iar dacă nu le oferi porția zilnică care să le asigure perpetua puturoșeală, ești zis! Știm că se fac acțiuni și că o dată la trei luni o comisie cu nume alambicat, din administrația municipiului, se tot întrunește și discută… și discută și iar discută, însă soluțiile se lasă mereu așteptate.

# Cică e aşa o foame de bani, încât dacă eşti dator cu un leu, un’-doi te trezeşti cu înştiinţare. Dacă iei în calcul hârtia şi taxele, care trebe achitate pentru plicul trimis amărâtului de contribuabil, s-ar face ceva economi la buget. Şi dacă tot vine vorba de economii, te gândeşti cum e posibil ca o primăria să aibă ”village manager”? Ce, pălăria lui Ilie poate căpăta un ”village manager job” într-o comună unde tina ţine în mare parte locul asfaltului? Ce ne-am bucura să vedem un raport de activitate, l-am şi promova!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    sa fie amendati cei care dau de pomana ! iar la tigani sa le fie confiscate toti banii pe care ii au la ei !!! mai ales la cei care ii colecteaza, ii supravegheaza pe cersatori ! la ei intr-o zi se aduna intre 1000 si 5000 de lei ! sau asa se lauda un tigan de la kaufland

Leave a Comment