Zvonoteca

# Unii profesori de sport de la școala din centrul urbei, văd negru în faţa ochilor îndată ce un elev îndrăzneşte să apară la ore îmbrăcat cu orice altceva decât bluză de-un alb imaculat. Orice imprimeu, oricât de mic, îi declanşează cadrului didactiv criza de isterie, punând copilul într-o situaţie umilitoare. Reamintim pe această cale celor cu astfel de probeleme, sau cu alt gen de probleme dar care refulează exact acolo unde nu e cazul, că uniforma nu este obligatorie şi că părinţii nu primesc bani nici de la prof, nici de la şcoală şi nici de la stat pentru a-şi echipa odraslele pentru cursuri în funcţie de preferinţele sau toanele cuiva.

# S-a umflat orezul în unii, care se cred șefi, regi sau regine peste toată suflarea zălăuană. Deunăzi, cineva bine înfipt în viața socială a municipiului, s-a luat la harță cu câțiva ziariști, la un eveniment sportiv, pe motiv că aceștia nu prea au ce să caute în lojele regale din Sala Sporturilor. Nu se cunoaște motivul pentru care interdicția a fost vociferată plenar, astfel încât ziariștii au fost scoși, cu surle și trâmbițe, din locul care le era chiar rezervat. Nu se știe unde vom ajunge cu astfel de comportamente, ceea ce știm e că ar fi bine ca cei care procedează așa, acesta nefiind un caz unic, să nu-și uite vremelnicia în funcții, dar nici normele elementare de respect pe care trebuie să le aplici atunci când te afli într-un alt loc decât moșia proprie.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Ana

    De ce nu spuneti clar ca e vorba de habarnista Cota Dana , care se co.porta ca o tata in loja oficiala , facand un spectacol PENIBIL in fata tribunei cu spectatori. O PARVENITA PSD !!!

  2. Anonim

    Si ziaristii trebuie să aibă loc rezervat,dar nu neapărat în lojă.

  3. Anonim

    Prostul nu e prost detul daca nu e si fudul. Cei alesi ar face de bine sa nu uite ca sunt si ei trecatori ca vremurile …

Leave a Comment