Zvonoteca

# Multe dintre restaurantele de prin urbe şi-au făcut un obicei de „uita” să emită bonul fiscal celor care le trec pragul. Iar când se trezesc cu câte un client care îi trage de mânecâ şi le cere documentul, încep să dea din colţ în colţ… ba că s-a terminat rola, ba ca aparatul fiscal s-a defectat de câteva minute… Poate n-ar strica nişte controale!

# Musai să scriem iar şi iar de trotuarul ce duce spre hala din centru, blocat de covoare, sutiene, straie pseudo-tradiţionale, genţi, găleţi, butoaie şi alte produse ale căror loc ar trebui să fie în interiorul magazinelor! Şi ca să fie treaba, treabă, după ce că spaţiul e unul îngust, te mai trezeşti blocat de vânzătoarele puse pe bârfă în aer liber. Asta în timp ce comunitarii se plimbă sub soare, iar pe autorităţi le doare la patină.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    1. De ce nu sunati la ANAF – ANTIFRAUDA ?????!!!
    2. Politisti locali sunt la „dispozitia” primarului !!! Cat timp primarul nu le da „unde verde” ei nu intervin !!!
    Nu credeti? Ia numai sa-i provocati la o discutie, aratati un pic de compasiune la adresa lor si incep sa va spun tot ! Cum politisti locali sunt un fel de „aripa militarizata” primarului Ciunt, a PSD-ului in special !!!!
    Politia Locala este tinuta in „lesa” de primar, si de inca o mana forte din politica locala Salajeana.

Leave a Comment