Zvonoteca

# Grea viață au fetele de la Poșta Română. Când te duci cu câte o scrisoare sau cu vreun pachețel pentru nepoțica Gertrude din Germania, mai că te ia plânsul privindu-le. La modul cel mai serios. După ce că spațiile în care își desfășoară activitatea sunt ca niște temnițe (vezi coletăria de la Astralis, o cameră toată un zid, cu două ochiuri de geam, 5X5 cm, situate sus, ca în celule) Poștoiul ăla bătrân și hoț de la Minister le-a dotat și cu niște cămășuțe model pensiunea de femei Târgșor, albastru-decolorat cu dungi. Aceleași monitoare an fabricație 1993, aceleași mese jupuite, aceleași condiții execrabile – mizerie, praf, microbi de pe bani și scrisori. Și aceleași salarii absolut mizerabile, că, deh, și furăciunile de milioane pe care directorii de la București le execută ciclic, o dată la 5 ani, trebuie să aibă din ce să se alimenteze…

# Se zvonește că nemții urmează să primească tot felul de facilități pentru a renunța la mașinile clasice, benziare și motorinare, în favoarea celor electrice. Bașca, mai sunt și câteva localități importante din țară în care, nu peste mult timp, nu mai ai ce căuta cu motoare ce poluează. Ia ghiciți unde vor ajunge toate rebuturile nemților? Desigur, în ograda noastră. De parcă nu am avea pe drumurile noastre suficiente cazane pe patru roți, aduse de dincolo. Până la urmă, cineva, undeva, va trebui să pună barieră la toată această porcărie. Deja ne-am tranformat în groapa de gunoi a Europei.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    cei de la posta se pot duce sa munceasca la FanCurier, sau la Cargus, sau la oricare alta firma de acest gen.
    iar legat de toate rablele din germenia, nu avem ce face ! chiar daca politicieni ar face ceva (dar nu o sa faca nimic) nu avem bani de unele bune !
    dar stati linistiti, dupa 5-10 ani o sa fim amendati de UE ca tara noastra este o groapa de gunoi !

Leave a Comment