Zvonotecă

# Posesoarea bmw-ului cu numărul de înmatriculare SJ…DAA, care parchează aproape zilnic exact în buza trotuarului aferent străzii Simion Oros, este rugată insistent de zălăuani să NUU mai parcheze neregulamentar și se deplaseze cu autoturismul zece metri mai în față, acolo unde Primăria a făcut ditamai parcarea. Acolo își poate lăsa autoturismul în condiții de siguranță, dar mai ales legale. Deși am semnalat de nenumărate ori această situație, se pare că blonda misterioasă n-are nicio treabă și își lasă mașina fix ca o balegă în mijlocul trotuarului, ignorând semnul de circulație situat la câțiva centimetri de locul faptei, dar mai ales ignorând elementarele reguli de bun-simț față de pietonii care nu pot trece niciodată de mașina ei, pe trotuar. E o rugăminte a zălăuanilor, căci Poliția, se pare, nu a adresat doamnei în cauză nicio rugăminte de acest gen până în prezent.

# Unde ați încadra voi o relație dintre un șofer beat, o mașină de gunoi și-un muncitor agățat în spatele autovehiculului? Ați ghicit: la capitolul tragicomedie. Asta în cel mai bun caz, mai precis în condițiile în care muncitorul care s-a dat cu capul de beton mai scapă cu viață, după ce șoferul inconștient a smucit în mers volanul mașinii, deși de ea erau agățați colegii săi. Mare ți-e grădina, Doamne!

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Anonim

  Politia locala are persoane protejate.E orasul lor ,precum tara a lui Dracnea.Suntrm prosti ca mai înghițim.

 2. Anonim

  correct. Nu de putine ori agenti de la Politia Locala, au intors capul cand au vazut anumite nr. de inmatriculare. Se zice ca fiecare mare sef din primnarie, Consiliul Judetean, au facut cate o lista cu nr. de inmatriculare si au predate-o la Politia Locala , pentru a nu fi amendati in traffic !?!? 🙁
  D-na Marc are lista ceea mai lunga, pe langa masinile firmei sale si a sotului ei Tibi Marc, a mai completat-o cu masinile prietenilor si apropiatilor din partidul mama .
  p.s. A vazut cineva oprita de politie o masina cu nr. de inmatriculare SJ __ DEL ????
  P.S.S. vorbele rele zic ca listele au ajuns si la Politita nationala, si nu ca sa inceapa o ancheta, ci sa aiba si ei grije sa nu le opreasca in traffic !

 3. Asa e cu baronii locali

  Ar trebui deja sa fim obisnuiti cu astfel de abuzuri in dispretul romanilor de rand. Nimeni nu e mai presus de lege, problema e ca legea e facuta mai nou de infractori, dupa bunul plac.

Leave a Comment