Concursuri pe bandă rulantă pentru posturile de şefi din Poliţia Sălaj

Alte două posturi sunt scoase la concurs în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. După ce săptămâna trecută Poliţia Română anunţa că sunt puse la bătaie cele mai înalte două fotolii din instituţia sălăjeană – cel de inspector şef şi de adjunct, luni, 15 octombrie, pe site-ul IPJ Sălaj a fost făcută publică scoaterea la concurs a funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Zalău, precum şi a celei de şef al Biroului Rutier Zalău.

Pentru cel dintâi, candidaţilor li se cere să aibă studii superioare, să fie măcar inspectori principali de poliţie, cu o vechime în muncă de cel puţin şapte ani, din care cinci în Ministerul Afacerilor Interne, şi să aibă minim trei ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI. Concursul va avea loc la sediul IPJ Sălaj, în 14 noiembrie, de la ora 11, şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Înscrierile se fac până în 19 octombrie, ora 12.

Concursul pentru postul de şef al Biroului Rutier este programat în 21 noiembrie, la ora 10, cei interesaţi putându-se înscrie până în 18 octombrie.

Ambele funcţii au mai fost scoase la concurs, în lunile august şi septembrie, însă fără succes. La Poliţia Municipală s-a înscris un singur candidat – Gabriel Terheş, însă acesta a renunţat pe ultima sută de metri. La Biroul Rutier, din cei trei înscrişi – Gabriel Coman, Bogdan Oltean şi Gabriel Dîrjan – niciunul nu a promovat.

Alte articole

One Thought to “Concursuri pe bandă rulantă pentru posturile de şefi din Poliţia Sălaj”

  1. Schimbati procedura

    prin numire (politica), ca prin examene e greu, trebuie sa citesti si sa scrii.

Leave a Comment