Zvonoteca

# 26 de grade în Zalău, mijloc de octombrie și… surprize surprize, au apărut brăduții de Crăciun, împodobiți nevoie-mare , atât pe bulevard cât și în cartierele zălăuane. Nu știm care este motivul pentru care unii se grăbesc să ne scoată din depresia post-vacanța de vară, cu globuri și luminițe, dar este – credem noi – prea devreme și total nepotrivit ca în miez de toamnă să împodobești un brad de Crăciun. Probabil că după Moș Nicolae ne apucăm de montat iepurii care bagă groaza în copii, dar și coșulețele cu ouă roșii, pe cuprinsul municipiului. Măcar cu asta să fim și noi înaintea altora…

# Municipalitatea a băgat groaza în cetățeni, prin reabilitările succesive care se pun la cale în centru, dar și în cartiere. „Stăm cu frica în sân, dragă. Zicea o vecină că, dacă o stradă este asfaltată și pusă la punct, nu trec două luni și vin din nou buldozerele peste ea, astfel încât în câteva ore strada este iarăși un morman de moloz. Este ceva de groază!”, cleveteau două zălăuance, pipăind gogoșarii în hala agroalimentară. Păi aveți dreptate fetelor, că doar exemple de străzi proaspăt inaugurate și făcute din nou praf după câteva luni, avem destule! Așa că așteptați-vă oricând la ce e mai rău. Buldozerul poate poposi oricând pe străduța voastră!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    din pacate multe lucrari sunt de proasta calitate si cel mai important sunt PROST PROIECTATE, PROST GANDITE de la bun inceput.
    sa luam exemplul dat de viceprimarul Zalaului, care si-a organizat un mic santier la blocul lui ! o lucrare facuta pe genunchi, fara un proiect, fara o gandire, farta cap si coada, de proasta calitate, facuta de mantuiala !
    a fdemolat un garaj, poate doau, dar nu pe toate, caci unul este chiar a lui ! a creat un spatiu, fara o destinatie exacta, unde toti isi lasa manile unde apauca, luc pe care se lupta mai nou samsara de masini

Leave a Comment