Zvonoteca

# Împărăția municipiului, prin alesul suprem, a considerat oportun ca după o postare cât o zi de post băgată pe Facebook sub ochii alegătorilor, să șteargă rând pe rând toate opiniile cetățenilor referitoare la participarea conducerii municipiului la eșecul național numit referendum. Nu e nicio problemă în a anunța electoratul că participi la vot, buba constă în faptul că îndemni să se voteze într-un anumit fel, lucru total nepermis din partea unui ales al tuturor zălăuanilor indiferent de opțiunile lor din viață ori cabina de vot și, mai mult decât atât, nu-ți asumi nici măcar un gram din criticile care vin pe cale de consecință, ștergând orice opinie-comentariu ca pe vremea comuniștilor, când foarfeca cenzurii franjura până și cea mai blândă opinie contra. Astfel de practici demonstrează o dată în plus că o instituție care ar trebui să fie zi și noapte în slujba cetățeanului, devine o unealtă a Puterii și a pârghiilor obscure care manevrează după bunul plac orice, oricând. Triste vremuri trăim!

# Acum, că tot am terminat și cu referendumul urii, ocazie cu care ne-am înfierat între noi cu mânie proletară, așteptăm să vedem pe toată lumea la treabă. Că de povești cu homosexuali care ne fură copiii suntem deja plictisiți. Ce-ar fi să ne aplecăm mai mult și mai des asupra lucrurilor importante pentru noi, pentru familiile noastre, pentru țara asta, să lăsăm ura și invidia la o parte, să facem loc lucrurilor constructive? Ei, ce ziceți, credeți că măcar puteți încerca?

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. refrica

    pai Sf Petroniu sa trimita o predica indemn la soti anti bataie sotii si copii,eventual antibauturica, si la familii la infiat ca sa nu vina domle ceilalti.

Leave a Comment