Zvonotecă

# Se retrag pe capete șefi secțiilor de pus ștampila iubirea altuia (inclusiv în micul Sălaj roșu în obraji), vot care să stabilească cum să trăiască o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată în viața ta și care nu ți-a făcut și nu-ți va face vreodată vreo problemă. Nu e rău, măcar și prin acest mod mai oficial, adică de acolo de unde doare mai tare, asezonat cu marea absență națională ce li se pregătește celor de la Putere, se poate demonstra că în locul acestei mascarade ne-am fi dorit un spital oncologic pentru copii, poate câte un million de deuro pentru fiecare județ, ca să-i investim în ceva durabil sau oricare altă investiție făcută cu cap, pentru oameni. Și nu girul nostru de a cheltui 43 de milioane de euro pentru a dubla o lege deja existentă, dar mai ales pentru dezbinare, ură, aruncat cu piatra ori pentru judecăți inutile asupra vieților altora. “Love is love” și așa va fi mereu. Cu sau fără ștampile inutile.

# Trimişi să dirijeze circulaţia în intersecţiile ce pun nervii şoferilor la încercare, unii dintre domnii comunitari preferă să stea cu mâinile în buzunar, pe post de manechin, privind ironic spre disperaţii din trafic. Leafa să vină, în rest… să se descurce fiecare cum o vrea.

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    cand in trafic e plin de prosti si nesimtiti, ce vrei sa faca? nu te-ai intrebat niciodata de ce nu mai vezi in intersectii politisti de la circulatie, cei de la Politia Romana?
    dute dimineata pe str. Closca si vezi ce circulatie este, ce indivizi si mai ales individe sunt la volan, cum se baga, desi e blocat tot ! ce le faca? sa le dea amenzi? la toti VIP-urile din oras? si ce ar rezolva? NIMIC !
    nici macar sa-i traga pe „dreapta” nu mai poti, caci nu ai unde !!! doar ai bloca si mai mult circulatia daca ar incepe sa dea amenzi !
    solutia ar fi dublarea/triplarea taxelor si impozitelor pe autorurisme si autoutilitare sub 3,5 tone, iar cu bani adunati sa se asigure transport gratuit in tot orasul pe autobuze !!!

Leave a Comment