Zvonotecă

# După toate probabilitățile, ploaia pare să fie un impediment în calea activității polițiștilor de la rutieră. Cum ne-am explica altfel lipsa acestora din intersecțiile cele mai „roșii” ale Zalăului, luni dimineață, când prezența lor era mai mult decât necesară? Evident, pe ploaie și pe vânt e cam greuț să muncești, așa că tot mai bine-i undeva la adăpost, cu un ceiuc sau o cafeluță caldă în față. Iar dacă mai pică vreun fraier la radar, cu atât mai bine. Dă-i dracu pe matinalii ăia ce blochează intersecțiile dis-de-dimineață!

# Cum “în tot răul, și-un bine”, odată cu scăderea temperaturii și venirea primului val de ploaie rece peste noi, au dispărut majoritatea cerșetorilor ce-și duceau veacul prin centrul municipiului. Se pare că aceasta este singura soluție să scăpăm de mâinile întinse care nu spun nicio poveste, în condițiile în care polițiștii locali sunt mai degrabă preocupați de trafic, parcări sau aglomerările de la intrările în școli, acolo unde, practic, stau în umbra profesioniștilor plătiți deja să facă aceste joburi.

2 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    Ca bine zici.Da-l drq pe cetățean

  2. esti varza !

    si cine ar fi acei profesionisti? este mai important sa vezi calare pe un cersator un politist local, decat sa stea de paza la o scoala?
    esti de tot rahatul, nu mai sti ce sa bagi in ziar?

Leave a Comment