Zvonoteca

# De zeci de ani, zona din imediata apropiere a piaței agroalimentare, colț cu hotelul ăla din buricul târgului, arată ca un talcioc. Pe marginea drumului sau pe trotuare, comercianții au ales să își expună marfa. Așa că, începând cu covoarele și chiloții de rigoare, aici mai găsești expuse în mijlocul trotuarului cratițe, detergenți șamd. Cum trotuarul cu pricina e și așa destul de strâmt, pentru a nu se călca în picioare, nu puține au fost cazurile în care pietonii au ales să circule pe mijlocul străzii, printre mașini. Între timp, polițiștii locali și inspectorii municipali par să aibă cu totul și cu totul alte îndeletniciri. Ca de exemplu să taie frunze la câini pe salarii din ce în ce mai mari.

# Responsabilii cu comunicarea din cea mai importantă instituţie a municipiului par să-şi fi făcut o misiune din a arăta lumii că nu au nicio treabă cu meseria pentru care sunt plătiţi. Zilele trecute, au avut o sclipire de moment şi, dându-şi seama că au făcut-o, din nou, de oaie, s-au grpbit să şteargă informarea halucinantă făcută în mediul online. Atâta doar că zvonăraşul a fost mai iute de… mână şi a imortalizat originalul.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Ionel Ciunt ești o mizerie-hitul anului la Zalau

 2. Anonim

  de ce ai impresia ca cei de la Politia Locala sau inspectorii de la primarie pot sa-si faca meseria/treaba dupa cum ar trebui? au un sef , MARELE SEF, CIUNT, PRIMARUL ZALAULUI ! sef care el stabileste unde si cand se dau amenzi !
  de ce nu se ridica masini in Zalau?
  de ce nu sunt amendati smecherii/nesimtitii care isi parcheaza masinile in ciuda tuturor ?
  de ce nu se foloseste primaria de radarele fixe din oras? aparate care ii detecteaza si pe cei care trec pe rosu !
  de ce nu verifica nimeni calitatea lucrarilor din oras, indifferent de cine sunt facute? si nu numai calitatea ci si legalitatea lor !
  nimic nu se misca fara APROBAREA lui Ciunt ! el e omul din spatele tuturor ! cine nu asculta este zburat/marginalizat ! doar Balajel mai striga singur pe acolo si asta pentru fraierii care dau votul !

Leave a Comment