30.000 de tichete suplimentare disponibile prin Programul Rabla

Programul Rabla a fost reluat de luni, 17 septembrie, fiind vorba de 30.000 de noi prime de casare, disponibile în urma aprobării de către Guvern săptămâna trecută a rectificării Fondului pentru Mediu cu 198 de milioane de lei.

„Acordăm în continuare aceeaşi primă de casare de 6.500 de lei, putem să cumulăm această sumă de casare. Dacă cumpărăm o maşină hibrid, primim încă 1.700 de lei”, a afirmat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Aceasta a mai precizat că prin cele 30.000 de noi prime de casare se ajunge la un total de 50.000 de prime acordate în acest an pentru achiziţia de maşini noi, iar Guvernul intenţionează să menţină şi în anul următor acest număr de prime de casare acordate prin Rabla Clasic, aproape dublu faţă de media alocărilor din ultimii doi ani.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, bugetul de venituri şi cheltuieli al Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) pentru anul 2018, rectificat, astfel că programul Rabla Clasic va fi suplimentat cu 198 milioane lei, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

Alte articole

Leave a Comment