Zvonoteca

# Pentru că unii poartă mai multe perechi de instalații în chiloți, vor fi sprijiniți necondiționat financiar de statul român, că tună, că fulgeră. Altfel nu îmi explic de ce cadrele militare și polițiștii aflați la prima numire în funcție sau nevoiți să se mute în interes de serviciu și care contractează un credit imobiliar sau ipotecar vor beneficia de plata parțială sau chiar totală a ratei împrumutului din partea statului român. Cu ce au greșit profesorii, medicii, inginerii ș.a. să fie aruncați la coada clasamentului?

# Un ales de prin părţile noastre a lansat în mediul virtual posibilitatea ca începerea anului şcolar să fie amânată cu o săptămână. Ne-am gândit că vorbeşte în cunoştinţă de cauză, că doar are relaţii prin instituţia responsabilă cu învăţâmântul, până când am dat o căutare pe gugăl şi ne-am lămurit. Aţi confundat judeţele, domnu` parlamentar. Dâmboviţa îi un pic mai jos pe hartă!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. ANONIM

    Pentru ca, cei in uniforma au fost si vor fi avantajati mereu si vesnic, macar daca ar avea si rezultate pe masura, daca tot ai sef de post, politist in comuna te astepti sa existe si ordine, sa mai si faca patrula pentru asi cunoaste locuitorii cu bune si cu rele,dar cand spargerile,furturile sunt la ordinea zilei,si faptasul nu este prins ma intreb mai marita toate benefciile care I se dau? este cineva tras la raspundere,?!(comuna Mirsid, este vorba despre multele spargeri si talharii care au loc in satul Popeni),

Leave a Comment