Zvonoteca

# Ca și cum ne-am fi plictisit deja de calitatea drumurilor, dar și de sutele, chiar miile de kilometri de autostradă parcurși în țară, băieții de la guvernare le-a venit ideea să scumpească rovinieta pentru vehiculele de transport marfă. Păi, la așa tupeu, un singur lucru mai lipsește: să pună taxă pe kilometrul de autostradă aflat pe hârtie. Că doar e nevoie de banii fraierilor la buget, nu-i așa?

 

# Și dacă tot veni vorba de “banii fraierilor”, ținem să ne exprimăm pe această cale profunda îngrijorare cu privire la restituirea taxelor auto încasate de stat ilegal, pe care onor aleșii promit că ni le vor înapoia (cu tot cu dobânda aferentă) începând din septembrie. Cel puțin așa se spune în lege. Mai în glumă, mai în serios, noi ne întrebăm: care septembrie? Pentru că, din câte știm, de când cu creșterile astea artificiale de salarii și pensii, banii din bugetul de stat au ajuns la fundul sacului.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. ANONIM

    Incepand de la cel mai de jos nivel domneste nesimtirea, la taxe si impozite cat te duci sa-ti achiti darile la stat ti se cere taxa de paza (la sate),dar, paza nu exista, hotii sunt si fac de toate(ma refer la spargeri,furturi,etc|,politia nu se complica, si uite asa se ingroasa banii la bugetele locale fara sa presteze serviciile pentru care cetatenii sunt taxati, exemplu comuna Mirsid, de treci pe sosea spre Jibou in centru satului POPENI exista un morman mare de gunoie mai ceva ca, la groapa de gunoi, ma intreb ,nu deranjeaza pe nimeni, Domnul primar nu are nimic de zis, ii place ce priveliste ofera trecatorilor?

Leave a Comment