Zvonoteca

# Nota 2 pentru organizarea ședinței lunare de “conciliu” local municipal. Gazde mai neprimitoare ca cele din adminii locali, nici că ai să întâlnești în altă parte. Masa onor-consilierilor locali, pregătită, ca de obicei, cu sticle cu apă rece, că deh – e cald de leșini și afară și în sala de ședințe. Masa presei (dotată cu scaune cu care te prăbușești literalmente), mereu goală. Ia mai dă-i dracu’ de ziariști, că și-așa ne critică toată ziua și scriu numai prostii, măcar să moară de sete, cum vine vorba. Nu e despre de faptul că așteaptă cineva un strop de apă la o ședință în care se votează o sută de proiecte și mori acolo de căldură și deshidratare. E vorba despre felul în care tu, ca insituție, dai atenție și “ultimilor mohicani” care au mai rămas prin presa sălăjeană și care de multe ori relatează și despre faptele bune și mărețe ale Împărăției și nu doar despre “rele și urâciuni”.

# “Când te-amesteci cu lăturile, te mănâncă porcii”, spune o vorbă din popor. Iar zilele trecute, un purtător de epoleţi s-a convins pe propria piele de realitatea acestei afirmaţii, când având mâncărici, s-a luat în vorbe scrise cu un utilizator cu identitate ascunsă. Deşi un „block” ar fi fost mult mai inspirat, omul „nostru” a preferat să se transforme într-un sac de box, să încaseze la nesfârşit apelative mizerabile şi să se ridice de fiecare dată, pentru noi şi noi insulte. Şi toate astea, în apărarea unor convingeri politice.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    apa vrei ?!?! noroc ca nu au avut spreiul lacrimogen la ei !!! mai nou ziaristi sunt gazati, baturi si cu telefoanele sparte ! cel putin cei care nu lauda partidul mama

Leave a Comment