Zvonoteca

# Riveranii zonei Unirii – Hotel – fosta cantină Meseșul, roagă cu Cerul și cu Pământul autoritățile să mai dea câte o tură, măcar o dată pe zi în acest perimetru, pentru că țiganii fac pur și simplu prăpăd. Mănâncă, beau, fac gălăgie, aruncă totul pe jos, scările care duc către clădirea unor instituții dar și către restaurantul Meseșul sunt sufocate zi de zi de prezența murdară și nesimțiță a acestor oameni. Nimeni nu are nimic cu nimeni, oameni sunt și ei și ăi avem pe stoc, asta este! Însă când le atragi atenția să nu mai arunce pe jos, să nu mai umple spațiul de sucuri vărsate, coji de semințe și mucuri de țigară, te iau la înjurături. Poate că un polițist local ar avea ceva mai multă autoritate în fața acestor pierde-vară care ne sluțesc orașul zi de zi. Suntem, totuși, în plin centrul municipiului, fraților!

# Încep sărbătorile orașului, cu cântece, băutură și mici la tonă. Motiv de bucurie pentru zălăuanii de la periferie și de stres pentru cei din zona în care au loc manifestările. Ca-n fiecare an. Toate bune și frumoase până luni dimineață, când mirosurile grele se vor lăsa iar peste Zalău. Nu vrem să ne imaginăm cum vor arăta spațiile verzi și nici ce mirosuri vor fi lăsate în urmă prin scările de bloc din centru… Pentru că, se știe, mulți dintre zălăuani stau prost cu vezica, dar și cu bunul simț.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  tigani au legea de partea lor. Cand tara e condusa de infractori si legile sunt facute pentru ei , nu mai poti sa ai sperante de bine.

  iar unii dintre noi, fugim din oras cu aceasta ocazie de sarbatoare :).

 2. Anonim

  Barrier – teapa cu tamplarie PVC. Daca ai incredere in ei poti sa fi sigur ca o sa-ti para rau. Ceea mai proasta calitate la partea de luat masurari si montaj, iar de la garantie poti sa-ti iei adio.

 3. Alfaman

  Ciorilor le-as duce cate un flacon de apa sau bere in care sa pun dinainte ceva otrava foarte puternica.De astia nu scapi altfel, sunt ca sobolanii.

Leave a Comment