Zvonoteca

# Aducem, ori de câte ori e nevoie, în atenția publicului cumpărăcios, despre bunele practici ale celebrului magazine care fură, din bucricul târgului. După ce tot cântăm cu problema la casele de marcat, una funcțională din 20, despre haosul din magazine și zeflemismul personalului și alte lucruri despre care v-am mai povestit, revenim la buba principală – prețurile. Nu că sunt mari, e alegerea lor, magazinul lor, nu-ți convine, au revoir! Problemoaia e în faptul că un preț e la raft, de multe ori pus pe etichete (cică la ofertă) și alta-i situația la casă, unde constați că prețul e aproape sau chiar dublu. Explicațiile sunt aceleași, de pe vremea “Mizerabililor” lui Victor Hugo: “Păi să vedeți, păi nu știm, vorbiți cu șefa, e acolo, în acvariu, probabil prețul nu e în baza de date a casei”, și alte bazaconii. Toate categoriile de produse au cel puțin unul care pățește această stranie mutație în AND ul prețului, în drumul său de la raft până la casa de marcat. Citiți bonul, nu doar acolo, ci oriunde vă aflați la cumpărături, urmăriți scanarea produsului, stopați, ca să zicem așa, fraiereala!

# Nici n-a pornit bine fântâna de la piața cea nouă, că un grup de turiste de culoare, costumate viu-colorat și vesele nevoie-mare, și-au așezat pruncii cu care au venit în excursie la Zalău, să călărească și să umple de mizerie marginile frumosului obiectiv ornamental. Sigur, se poate face asta, însă cu grijă și cu încălțămintea relative curată, așa cum și alți părinți au făcut cu copiii lor. De asemenea, resturile alimentare și ambalajele se vor depozita în coșurile de gunoi și nu pe marginea fântânii! Așteptăm ca și stația cea nouă (la mobilier ne referim) să arate în două săptămâni pline de jeg și zoaie de tot felul, la hârtii pe jos și pamperși umpluți, făcuți rulou sau la alte manifestări atât de specifice Zalăului prin contribuția de zi cu zi a unor exemplare care nu ne fac deloc cinste.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  TEPE de la firme care se recomanda ca un etalon al CALITATII si SERIOZITATII !
  Si ma refer la firma BARRIER ! Ceea care isi face reclama pe toate posturile TV si pe autobuzele din Zalau. Daca ai proasta inspiratie sa mergi la ei, sa le dai toti banii in avans, in speranta ca in 10 zile o sa ai geamurile termopan, atunci poti fi sigur ca ai luat TEAPA !!!! Geamurile nu o sa ajunga la tine in cele 10 zile, nici in 15-20 de zile, ci dupa o luna sau doua. Iar daca mai ai si “norocul” sa le fi masurat gresit, atunci poti spune ca o sa ai o experienta de vis ! Te lasa cu “ochii in soare”, cu vechile geamuri date jos, si nici macar nu mai ai garantia ca o sa mai primesti geamurile si mai ales cand. Ajung si ele la tine, Intr-un final, au venit si geamurile, comandate si platite in urma cu 2-3 luni, ai deosebita placere sa vezi ca isi bat joc de montaj. A doua zi dupa montaj, la prima ploaie, iti intra apa in casa. iar iarna ai condens la fel ca la termopanele montate in urma cu 20 de ani, sau poate chiar mai rau.
  p.s. ulterior nu mai ai cu cine povesti, cei din Zalau nu mai raspund de nimic, iar firma mare BARRIER te trimit la plimbare, sa-ti rezolvi problemele cu cei din Zalau.

 2. Anonim

  Domnilor ziaristi nu va este rusine sa scieti astfel de articole ??? si Intrebati mai bine care este rolul Politiei locale si ce este trecut in fisa postului la acesti analfabeti ?
  Intrebarea noastra a cetatenilor din mun Zalau ” CUM se poate intampla asa ceva? avem tutusi Politie locala ; municipala ; judeteana ; jandarmerie; etc. BRAVO sa traiti.

Leave a Comment