Zvonoteca

# Fraților, lăsați-o naibii de treabă, țiganii ăștia cerșetori deja au ajuns să dispere pe toată lumea! La puzderia de milogi care bântuie deja Zalăul, nu mă mai mir de ce lumea se întreabă ce rost mai are poliția locală. Ce-i drept, noi ne întrebăm asta deja de câțiva ani. Asta nu înseamnă că băieții ăia cu burtă și cu pulane nu-și iau la timp salariile alea dospite parcă de la prea multă Viagra.

# A fost pus lacătul pe majoritatea instituţiilor publice în intervalul orar în care au avut loc festivităţile de absolvire a liceelor. De la medici, la procurori, de la poliţişti, la funcţionari din primării, toată lumea şi-a pus job-ul pe pauză, şi-au luat straiele călcate la dungă, şi-au umplut braţele de flori şi duşi au fost. Cumva-cumva or trece încă două săptămâni până la festivităţile celor din gimnaziu, pentru o nouă sesiune de învoiri de la serviciu.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  nu ca le tin apararea, dar chiar as vrea sa dai un exemplu de oras (mai mare cat de cat) care nu are cersetori si scormonitori

 2. Anonim

  si ce sa faca Politia Locala? citeste legea si vino cu in raspuns !
  vezi ca legea e facute sa-i protezeze pe tigani si nu pe noi !
  vezi celegi fac PSD-isti si dupa aceea da cu parul in Politisti Locali. De ce nu te intrebi ce face si marea politie de stat? unde ginerele primarului a ajuns mare sef la 27 de ani !
  ia dute si I-ai in interviu si vezi ce iti raspunde !
  p.s. sunt posture scoase la concurs la Politia local ! vedeti pe cine au ales Primarul Ciunt, vicele Baljel sa ocupe acele posture ! mai intra si pe site-ul primariei si vezi ce se discuta in sedinte si nu arunca cu bota in balta, caci te poti stropi pana in cap

Leave a Comment