Zvonoteca

# Nu ştiu cum se face că, parcă tot atunci te dă Cel de Sus în faţa unor oameni când nu trebuie. Marţi, în jurul orei 12, două femei aveau sarcina să măture de zăpadă pe scările din Parcul central, numai că, mai mult povesteau decât să dea cu măturoiul. Atât de bine le şedea celor două sprijinindu-se de coada măturoiului, încât ne venea greu să le spunem că afară ninge bine şi, între două bârfe, ar putea mătura puţin şi zăpada de pe scări. O parte dintre ele erau curăţate, trebuie să recunoaştem, dar, la ce viteză aveau cele două la măturat zăpada, mai că ne vine să credem că le-o fi apucat seara în parc.

# Condiţiile meteorologice din ultimele zile le-au cam dat bătăi de cap vânzătorilor de mărţişoare. Pe lângă frigul năprasnic, marţi dimineaţa au avut parte şi de o ninsoare destul de seriosă, de nu ştiau care pe ce să pună mai repede mână să acopere minunăţiile puse în vânzare. Rabdă românul cât trebuie pentru bani, ce mama lui să facă? Vorba aceea: mai bine obosit decât sărac.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ce subiect ti-ai gasit prietene.
  In plus exprimarile „te da in fata unor oameni ” si „sa mature de zapada” spun multe, vorba aia „prea ca la tara”

 2. Anonim

  8:47 -reporterul are dreptate iar eu ca si contribuabil din mediul privat nu sunt de acord ca acesti angajati ai Citadinului ,fie ei si pe salariul minim ,sa faca o treaba de dorul lelii uitandu-se la ceas ca sa treaca cele 8 ore de serviciu.I-as invita in privat ,pe acelasi salariu pe acesti angajati ca sa vada ce inseamna munca cu adevarat ,asa macar o luna si sunt convins ca dupa aceeia ar avea cu adevarat spor la maturat sau alte activitati de curatenie.

  1. Anonim

   nu cred ca e salariu minim!!!.va spun sigur maturatorii de la citadin iau mai multi bani decat muncitorii din privat.verificati numai pe siteul D.G.A.D.P zalau si vedeti veniturile!!!
   nu inteleg de ce CITADIN firma primariei nu publica veniturile angajatilor????!!!!nu i aceeasi lege???

Leave a Comment