Zvonoteca

# Şantierele pe care autorităţile urmează să le deschidă pe câteva străduţe din zona centrală a urbei vor scoate peri albi multor cetăţeni obişnuiţi să aibă maşina sub dos chiar şi pentru o deplasare de câteva sute de metri. Şi cum tronsoanele pe care se anunţă lucrări sunt cam vecine… ne aşteptăm la concerte de claxoane, înjurături şi istericale. Încheiate, evident, cu întârzieri la serviciu pentru cei mari, respectiv la şcoală, pentru ocupanţii banchetelor.

# Apropo de blocajele auto din buricul Zalăului, oare nici de data asta cei de din clădirea aia mare din centru nu vor deschide barierele alea? Să fluidizăm și noi puțin traficul, așea, măcar din respect față de fraierii care le plătesc salariile alea babane, dacă nu din bun simț față de noțiunea de civilizație.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Pe aici nu se trece

 2. Anonim

  Securistii rad de la geam!

 3. Anonim

  Pai Primaria Zalaul a inchis drumul in fata primariei pentru 1-2 masini, desi au curte interioara unde le pot parca si mai ales au o PARCARE PROPRIE=PRIVATA in spatele primariei, cu bariera, doar pentru primarie.
  La fel este si la Prefectura si Consiliul Judetean, si aceste institurii au parcare=curte interioara, si mai au si o parcare proprie=privata in spatele cladirii, inchisa cu bariera.
  Dar din pacate se dovedeste ca anumite institurii, anumiti angajati sunt mai presus decat ceilalti !
  Toti sefii si directorii de institutii folosesc masinile institutiilor in interes personal, ii duc acasa, ii aduc de acasa, duc neveste si copii la service/scoala, la cumparaturi si nu de putine ori in concedii

 4. Anonim

  Ar fin tare frumos ca cel putino banda sa fie deschisa POPORULUI, pulimii care ii tot voteaz ca prosti !
  dar ei, alesii poporului se cred superiori noua, cu drepturi mai multe si fara pic de raspundere !
  in fata acestor institutii, sunt masinile onor angajati si putine sunt masini de institurie

Leave a Comment