Zvonoteca

# Nu degeaba se spune că România e ţara tuturor posibilităţilor. Până nici angajaţii unor staţii peco din municipiu nu-şi fac serviciul aşa cum trebuie, îi servesc pe clienţi după cum li se… năzăreşte. Poţi să fii oricât de prezentabil, dacă ai în spatele tău o domniţă bine, omul te lasă cu ochii-n soare şi o serveşte pe dânsa. Iar ca tacâmul să fie compet, îi mai şi spală parbrizul până ea plăteşte la casă. Oare, tot aşa îşi ia şi salariul la final de lună, după cum îşi face munca, pe jumătate?

# Mama ei de politică, ce ţi-e şi cu posturile astea din anumite instituţii sportive. De la minister nu te lasă să faci angajări, cel puţin aşa spun cei locali, iar postul rămas vacant se poate ocupa doar prin transfer. Nu contează că e economist, că e inginer sau are altă specialitate care nu are nicio legătură cu sportul, dacă-i de-al nostru, îl transferăm. Cam asta înseamnă să fii bazat, să faci ce vrei într-o instituţie de stat şi pe banii statului, fără să-ţi pese nici măcar de ‘ăl mai mare care conduce judeţul.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. tema de casa, 2 subiecte

  ia incearca sa afli cate asemenea personae, au ajuns in mai toate institutiile statului, doar in 2007? cate neveste de politicieni locali? cati copii, nepoti, frati si alte neamuri, care au pe cineva in PSD, ALDE sau UDMR ????
  de ce nimeni nu vorbeste despre modul in care se negociaza posturile, nr. de ore , catedrele in invatamant, pentru minoritatea magiara? se inched clase cu romani, doar pentru ca clasele maghiare sa nu fie afectate deloc !
  unde sunt acei PSD-isti care se bateau cu pumnul in piept si ne expliau ei cat de romani sunt ei?
  ne vand cu bucatica la unguri ! in cativa ani, o sa cerem noi drepturi de la unguri si sa vedem atunci cum o sa ne trateze ungurii !

 2. Anonim

  Referitor la angajatii de la PECO, sunt total dezamagita, deoarece nu vin sa te ajute, daca ii chemi fac din umar, am client inauntu la cafea nu pot veni la pompa, intrebarea mea este, oare care sunt mai importantii, nu cei de la pompa, asta este specializarea,nu,, dar,…, au tupeu nu gluma,in timp ce ar tebui sa vina sate ajute sa-ti mai de-a un mop pe parbriz, ei stau la taclale,,

 3. Anonim

  In ziua de azi noi,clientii,ii putem taxa.Adica alimenta la alta statie.Preturile si calitatea sunt sensibil egale.

 4. Anonim

  Alimentam* scuze

Leave a Comment