Zvonoteca

# Echipele formate din specialiști puși pe căpătuială au pornit în acțiunile de toamnă-iarnă, de “verificare a centralelor termice” din apartamentele și, mai nou, casele zălăuanilor astfel încât, riscul să rămâneți fără bunuri și bani devin, în această perioadă, maxime. Trucul e simplu și vechi de când lumea Îmbrăcați convingător, în salopete albastre, dotați cu tabele și pix după ureche, băieții preocupați profound de siguranța zălăuanilor în privința centralelor termice pe gaz, ajung în casele dumneavoastră, unul se înșurubează strategic, lângă centrală, iar celălalt vă propune și o verificare a stării caloriferelor sau o testare cu aparatul de detectare a gazelor, prin dormitoare. Timp berechet să culeagă de prin dulapuri și de pe noptiere, ce aveți mai de preț. Bani, bijuterii, telefoane, tablete – orice e binevenit. Atenție pe cine primiți în case!

# Bătălie mare pe metru pătrat de verdeață din centrul Zalăului, chiar dacă locurile de parcare din zonă nu-s ocupate tocmai toate. Ideea e să parchezi cât mai aproape de destinație. Dacă se poate și ne e permis, chiar în ea. Și asta sub ochii polițiștilor de la locală, spectatori la spectacolul ăsta nerușinat de atâtea amari de luni.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Ce pazesc cei de la politia locala si sectoristii de la politie?Ca salarii bune au har Domnului insa nu i-am vazut la noi pe strada de ani buni de zile.

  1. Anonim

   e simplu : Politia locala nu mica undeget din ordinal primarului !
   iar Politia Romana nu mica un deget din obisnuinta ! Ei considera ca sunt prea buni pentru a se cobara la nivelul unei amenzi pentru parcare. Daca Suni la dispecerat Politia Romana 0260 661 285, si reclaim un asemenea caz, esti indrumat sa suni la Politia Locala

 2. Alfaman

  Nici macar nu se descalta, iti mai duc noroiul de afara prin toate camerele.

Leave a Comment