Zvonoteca

# Venirea la Zalău a unei importante reprezentante a Parlamentului European și a unui ministru din Executiv a produs un iureș mai ceva ca mezociclonul care s-a năpustit asupra Zalăului duminică seara. Ca și când n-ar fi fost deajuns toate măsurile luate de autorități, încât gândeai că poposește în Zalău, Donald Trump, ce s-au gândit boșii municipiului: “Ia să blocăm noi străduţa şi să mutăm și stația de taxi de la clădirea Transilvania, ca să nu le încurce pe doamne prea tare, în zonă… știți, clienții ăștia agresivi, care tot vin buluc către taxiuri…”. De parcă doamnele în cauză soseau cu un Boeing care ateriza hăpt în poarta renumitei clădiri zălăuane și nu aveau loc să defileze în zonă. Astfel de obiceiuri de partid nu sunt singurele care sfidează localnicii și bunul mers al vieții lor în municipiul LOR. Cunoașteți demersurile cotidianului nostru, din ciclul “Dați-ne strada înapoi”, în care ne rugam cu cerul și pământul să primim străduțele blocate samavolnic de baștanii județeni și din acest motiv stupid, cel al vizitelor << personalităților >>, măsuri vădit abuzive, luate în detrimentul traficului rutier și pietonal din Zalău, cu sfidarea totală a zălăuanilor și a domeniului public. Degeaba! Noi am scris, voi ați citit și v-ați crucit, pereții au auzit. Iar autoritățile și-au frecat, pe mai departe, coatele. De durere.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Alfaman

  A fost emotionat de vizita asta pana si Wesselenyi care ori a plans ori a mictionat. Cert e ca la baza statuii era o balta.

 2. Anonim

  am vrut sa particip si eu la aceasta intalnire pentru a vedea despre ce se discuta, au avut acces si cetatenii Zalaului. insa intrarea s a facut pe baza de tabel. Adica aplaudacii alesi de oficialitati. Asa ca am fost poftiti afara. Nu stiu cum de nu le crapa obrazul de rusine sa recurga la asemenea gesturi care nici pe vremea lui Ceausescu nu se intamplau.

 3. Anonim

  PSC = CIUMA ROSIE !
  oricine o fi cel care a scos-o , mare dreptate a avut !

Leave a Comment