Zvonoteca

# E împânzit Zalăul ăsta, măi nene, de oameni ai străzi. Dacă îţi duci gunoiul la tomberon, indiferent de oră, dai cel puţin peste o astfel de persoană cotrobăind prin gunoaie. Dacă te plimbi cu familia pe stradă, cel puţin doi, trei astfel de ciudaţi îţi ies în cale, cerându-ţi 1 leu. Au ridicat şi ei puţin ştacheta, ce naiba, nu se mai mulţumesc cu 50 de bani. Nici pe unele terase nu mai poţi savura cafeaua de dimineaţă sau să serveşti la amiază meniul zilei, că te trezeşti cu ei lângă tine. În felul ăsta, mâine, poimâine, o să ne rugăm de ei să ne lase să intrăm în scara blocului sau chiar să ne ameninţe, nu să ne roage să le dăm 1 leu.

# Nu ştim cum se face, dar la un supermarket de pe unicul bulevard din urbe, la orele de vârf, atunci când oamenii muncii ies de la serviciu şi merg buluc la cumpărături, îi criză de personal cu chef de lucru. Doamne feri să fie deschise mai mult de două case de marcat! Şi-atunci se face coada printre rafturi, clienţii înjură printre dinţi şi îşi spun că e ultima dată când fac shopping de aici.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Alfaman

    #2.De Carrefour e vb cred. Acolo una ti se cantareste si cand ajungi sa platesti e diferenta,evident in defavoarea clientului.Zic doamnele de fiecare data ca e de vina cantarul care nu „bate” cu scanner-ul. #1. # E împânzit Zalăul ăsta, măi nene, de oameni ai străzi. Lipseste un „i” din propozitia asta.Oare de la care cuvant?

  2. Anonim

    Chef de munca sau, dar au un tupeu frate, de cateva zile urmaresc cum aranjeaza la raft produsele de patiserile calde, fara manusi, si bineanteles ca, cucoana nu s-a sfiit deloc,sa-si ia manusi, si nu m-am putut abtine si I-am zis, „totusi nu ar trebuie sa aveti manusi”, dar a raspuns sec m-am splat, eu nu zic nu, dar caruciorul pe care l-ati implins, tava , tejgheaua pe care ati pus mana, le-ati spalat, stimata domana,?

Leave a Comment