Zvonoteca

# Tare mândru arată centrul Zalăului după ce au fost făcute trotuarele şi bordurile. „Dacă vrei cu adevărat, poţi”, vorba reclamei. Numai că, românul e tot român, iar cei care aveau treabă prin zona centrală, parcau fără nicio jenă pe dalele montate în faţa clădirii Finanţelor. Au fost nevoiţi citadinii să pună un ghiveci cu tuia pentru a bloca accesul maşinilor. Au uitat, însă, să taie indicatorul cu programul de parcare, adică, e parcare, dar, de fapt, nu e. Cum e? Nici ei nu ştiu cum e. Bine că avem trotuare şi borduri noi.

# Şi, dacă tot vorbim de renovări, poate, poate îşi vor face milă autorităţile locale în perioada respectivă şi de locuitorii de pe strada Crasnei, chiar dacă nu numai ei circulă în zona respectivă. E tot o groapă şi o denivelare drumul, de îţi vine să ocoleşti tot oraşul şi să o iei pe centură dacă vrei să ajungi în Aghireş. Aşa e dacă nu s-au înţeles partidele între ele când s-a făcut centura oraşului, dar cei care au de suferit suntm tot noi, plătitorii de taxe şi impozite.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    lasa mai ca in fata la IMBISS si SESAM au amenajat ceea mai frumoasa prcare din oras. Nici macar cu un carucior cu copil nu mai poti trece printer masinile clientilor de la IMBISS. E ciudat cum reusesc unii patroni sa-i „sensibilizeze” pe conducatorii nostril sa le fie amenajata o parcare in fata localului pe bani publici si fatra a asigura un culoar minim pentru pietoni.
    p.s. oare cate „mita” s-a dat pentrui a avea aceea liber laacele 2 localuri?

Leave a Comment