Zvonoteca

# Cât de tembel trebuie să fii să furi aceeași pungă din care au furat și alți colegi de-ai tăi, prinși cu mâța-n sac de ceva vreme, și care urmează să înfunde pușcăria din cauza gestului lor?! Ori foametea urlă în mațele ălora din Jibou, încât nici glasul roților de tren nu mai reușește să o acopere…

# Mare vâlvă în lumea sportului, după ce, tot mai multe voci spun că va fi înfiinţat un club al municipalităţii cu diferite secţii, după modelul celor din Craiova, Timişoara sau Bucureşti. Apăi, nici nu ştim ce să zicem, e de bine, ori e de rău? Sport să fie, nu, chiar dacă, cică „mişcarea” se face pentru „băiatul lui tata”, se ştie el care, că deh, mai nou, suntem mari patroni de echipe, nu contează că jucăm în divizia păcii.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  alin pop, fiul senatorului-vanator ghita pop

 2. Anonim

  cum e turcul, asa-i si pistolul.
  nu s-a saturat feciorul de cat a furat la bani aeuropeni, ca acuma se baga si in ultima gaura de fund unde mai simte un pic de miros de bani, si de rahat.
  asa viitor luminous o sa avem, cum sunt cei care ne conduc acuma si mai ales odraslele lor, cre se pare ca au mostenit doar ce e mai rau la om

 3. Anonim

  Mizeriile si resturile PSD Salaj , de la fam Pop se trag ! Marc chiar nu vede ca pin acest clan, pierde PSD ul la greu ? Concediile sunt concedii in grup ,dar branza ( voturile) sunt pe valori,nu nulitati gen fam. Pop, care ameninta mai ceva in stanga si dreapta ,ca distruge pe toata lumea din sport ( fotbal) daca nu sunt cu ei ,niste mizerii ale locului si comunitatii salajene ! Atentie Marc ! Dezastrul este aproape ! ATENTIE !!! O sa vezi si o sa simti pe propria piele !

Leave a Comment