Zvonoteca

# Dacă purtătorul de cuvânt al inspectoratului ce se ocupă de unitățile școlare din județ e plecat în misiune de serviciu de ceva vreme, nime’, da absolut nime’ nu mai oferă informații din instituția aia. Unu-i proaspăt venit și habar n-are ce se întâmplă în zonă, altu’ n-are timp de povești cu presa, în timp ce „capo di tutti capi” a băgat capu’ în nisip și nu mai răspunde la niciun apel din partea presei. Și asta se întâmplă exact în perioada în care fraierii de părinți, plătitori de taxe și impozite, au nevoie de mai multe informații pentru a-și trimite în tihnă plozii la școală. Pentru comunicarea din ultima vreme cu cetățenii, instituția asta primește nota 1. Cu indulgență… Oare aceleași note primesc respectivii și la salariu?

# De câteva zile a început sesiunea parlamentară, dar unii deputați nici că se gândesc că ar trebui să mai dea și pe la slujbe. Bine că au semnat condica de prezență în prima zi de lucru de după concediu, când au anunțat oficial că din trădători au ajuns traseiști politici, că-n rest tune și fulgere! Numa’ stocul de lebeniță să rămână-ntreg…

6 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Ce sa te astepti de la Luci Pop si de la Como Balint?

 2. Anonim

  de ce nu ii atacati in contencios administrativ? aveti deptul sa o faceti, institutiile publice sunt obligate prin lege ca printtr-un birou de relatii publice sau printr-o persoana desemnata in acest scop sa asigure permanent comunicarea cu cetatenii si cu presa, conform legi: 544/2001 liberul acces la informatii de interes public, si 52/2005 privind transparenta decizionala in administratia publica.
  Trebuie sa aveti si atitudine nu doar sa va plangeti in ziar, ceea ce e aprope inutil. Ii stim si noi.

 3. Anonim

  revin 52/2003 nu 2005

 4. Anonim

  Cine n-are treaba își caută!!!!Sunteti penibili cu atâta insistenta pe Balint si Pop dar realitatea e ca asta e nivelul vostru ,al celor de la Magazin purtați in Dreapta de portocalii.

  1. Anonim

   da nivelul lui Pop si Balint , care este? sau inca nu sa inventat un nivel asa de mic?

 5. Anonim

  PSD este tras in jos de aceste nulitati ,iar Marc este impasibil? Poate se pregateste pt un mandat in parlament ,si i se falfaie de ce se mai intamla la nivel de C.J Salaj

Leave a Comment