Zvonoteca

# Lucrătorii societății care se ocupă de curățenia municipiului se luptă, în continuarea vieții, cu nepăsarea celor care îi păstoresc. Pe lângă dotările de doi bani, asta dacă ne referim doar la măturile chelioase cu care oamenii pornesc pe traseu, atât personalul muncitor, cât și cetățenii așteaptă pe mai departe sosirea unor noi contingente de coșuri de gunoi pe străzile pe care ele nu au existat niciodată.
Se mai așteaptă, totodată, sacii menajeri, fie ei și cei mai ieftini, care să fie plantați în aceste coșuri stradale care au jegul pe ele de două degete și o mai bună organizare și răspândire a forței de muncă pe străzile care se jură pe toți sfinții că n-au mai fost pieptănate cu mătura de câțiva ani. Facem o chetă, amplasăm niște urne și strângem noi, zălăuanii, bani pentru acești saci. Îi întrebăm pe cei care conduc societatea în cauză, au văzut cum arată coșurile de gunoi aferente stațiilor de bus abia amplasate pe traseu? Parcă sunt wc-uri publice!

# Cetăţenii urbei au avut ocazia, timp de mai bine de 24 de ore, să retrăiască emoţiile din Epoca din Aur, când orice picătură de apă ce curgea la robinete era aşteptată cu sufletul la gură şi cu dopul pus la cadă. Şi ca „meniul” să fie complet, întâmplarea s-a produs hăpt într-o perioadă în care mercurul din termometre a luat-o razna. Şi dacă tot nu a curs apă, au curs înjurăturile.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Nu va necajiti ,bine ca avem panselute si alte flori .In rest la ce ne trebe apa ?

 2. Anonim

  Nu e adevarat ! Ciunt a avut apa acasa ! In Criseni, unde locuieste el de fapt ! Din totate cate au promis PSD-isti ce s-a intamplat? Din cele importante si nu din plantat panselute

 3. perfumatu de serviciu

  Ciunt e in concediu şi îl doare in pluă iar bălajel s a kkt pe el căci puțea prin dreptul primăriei de doamne feri , nu mai zic de arătarea forțoasă de forț manajerul tîrgului care in afara de a face parada cu mazda lui parcată in ciuda pluii in fața primăricii nu respiră pină nu cere voie la centru (adicătelea lui marc naşù mare)!!!

 4. Un om de bine :))

  Am facut cerere pentru amplasarea unui cos de gunoi la fantana de la Astralis(unde vin sute de oameni zilnic ) in luna martie si bineinteles ca nu exista nici in ziua de azi.La a doua cerere in care am solicitat si actualizarea datelor cu indicatorii microrbiologici ai apei si compozitia chimica(placuta cu datele e din 2011) mi s-a raspuns ca vor face demersurile, de cosul de gunoi nici macar nu au amintit desi scrisesem si in aceasta cerere.

Leave a Comment