Zvonoteca

# E de-o lene și o lehamite prin instituțiile micului Zălau, ceva de speriat. Dai un telefon să întrebi, în interes public evident, ceva și te întâmpină oftaturi, poticneli, pauze sau eternele “este în concediu” ori “mai reveniți”. Vă imaginați că, dacă aveți tupeul să sunați în calitate de cetățean, nu aveți nicio șansă să primiți un răspuns pe loc, pentru că, pe lângă sictirul cel de toate zilele, canicula acționează în aceste zile ca un somnifer prin birourile funcționarilor publici.

# Crișeniul poate fi trecut, bine mersi, în topul comunelor cu cel mai mare risc de accidente din județ. Cum traficul în localitate este mai mult decât sufocant, iar numărul deștepților cu talpă mare pe pedala de accelerație este și el ditrect proporțional cu procentul de creștere al numărului de mașini per capita, nu ar strica să simțim în zonă, ceva mai des, prezența polițiștilor de la rutieră. Deocamdată, numa zic!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Bine ar fi daca si comisarii de la OPC_Salaj, ar mai face cate un control prin magazine, asa la ora deschiderii,pentru ca, lasa de dorit amabiliatea vanzatoarelor, si curatenia nu exista,pline de cutii , paleti cu marfa zac intre rafturi, iar angajatii se bat de client, produse expirate in 2 august 2017, sunt azi, 3 august la raft (este vorba despre carne refrigerate), si unde ar putea fi daca nu in Karfur,

Leave a Comment